Foto bij 59.

Sorry dat ik gister niet geschreven had! Na een pw wiskunde van 2 gemaakt te hebben en nog 3u stage met super drukke kinderen was ik echt kapot!

loverfrom1D: Andere landen zijn gewoon ego :P
BigFatLiar: hahaha xD


Veel lees plezier!
X.

Uiteindelijk kwamen we uit bij een grote waterspuwer. ‘Zuurstokken’ zei Snape er tegen. De waterspuwer kwam in beweging, hij draaide omhoog zodat er een trap ontstond. Snape ging er op staan en ik volgde hem. Boven ging Snape naar een houten deur en klopte er op. ‘Binnen’ hoorde ik.
Nadat ik met Dumbledore had gepraat, hij wilde alles weten over mijn nog steeds rode ogen, liep ik samen met Snape terug naar de common room. ‘Wat wilde Snape van je?’ vroeg Sylvana toen ik op de bank ging zitten. ‘Iets over mijn ogen, ik hoop echt dat het weer snel weggaat’ zuchtte ik. ‘Ik hoop het ook voor je’ zei ze medelevend. ‘Kijk haar nou zielig doen met haar ogen’ hoorde ik Pansy net iets te hard zeggen. Ik begon te grijnzen, volgens mij iets te sadistisch maar dat maar dat maakte me niet uit. Snel trok ik Sylvana mee naar onze slaapzaal. ‘Zoek Pansy’s shampoo en conditioner’ beveelde ik haar, terwijl ik het flesje wat Fred en George me gegeven hadden zocht. 5 minuten later kwam Sylvana terug. ‘Hier heb ik ze! Wat wil je er mee gaan doen?’ vroeg ze nieuwsgierig. ‘Ik wil er dit bij doen’ en ik hield het flesje omhoog. ‘Wat is het?’ vroeg ze. Dit spul kleurt je haren permanent knal roze, een uur na gebruik’ ‘Cool’ zei ze. Snel draaide ik de dopen van de 3 flessen en goot in de shampoo en conditioner flessen een klein beetje zodat ik nog wat over hield. Ik draaide de doppen er weer op en schudde met de flessen. ‘Nu alleen nog wachten tot ze gaat douchen’ grijnsde ik. We zette de flesen weer terug op hun plaats en gingen weer terug naar de woonkamer. ‘Wat hebben jullie gedaan?’ vroegen de jongens. ‘Dat zullen jullie wel zien’ zeiden we mysterieus.
De volgende morgen werd ik wakker door een gil die afkomstig was uit de badkamer. ‘Wie je ook bent hou je kop er proberen mensen nog wat te slapen!’ riep ik. ‘Dat is Pansy’ mompelde een ander meisje dat bij Pansy hoorde. ‘Oh Pansy hou je kop! Jij vieze snol!’ de deur werd met een klap open gezwaaid en hoorde dat Pansy paniekerig naar het ene meisje toe rende. ‘Raven! Raven! Help! Kijk wat er met mijn haar is gebeurd!’ gilde Pansy hysterisch. Voor ik mijn mond open kon doen schreeuwde die Raven ‘Godverdomme Pansy! Gil niet zo! Er willen nog mensen slapen! En het kan me geen fuck schelen wat er met je hopeloze haar is! En ga nou niet zielig doen want je bent absoluut niet zielig!’ het was even stil op de kamer maar toen barste Pansy los ‘Best! Dan ben je geen vriendinnen meer met ons! En gaan we je het leven zo zuur maken dat je het liefst van de Astronomy tower springt!’ ik veerde recht op en siste ‘Daar komt mooi niks van in! Iemand die zo doet tegen jou is een vriendin van mij! En oh wee als je aan mijn vrienden of vriendinnen komt! Dat zorg ik hoogst persoonlijk dat jij diegene bent die van de Astronomy tower springt! En nou de kamer uit! Mat dat hopeloze belachelijke haar van je!’ Pansy’s ogen werden groot, haar onderlip begin te trillen en rende toen de kamer uit.

Reageer (2)

  • BigFatLiar

    SUPERSTUKJE :D

    prachtig haar heeft ze :D
    wn3l ik probeerde snel te schrijven en <--- dat gebeurde :O snel verder pleeeeaaaaaaaase (A)

    xxx -BFL

    1 decennium geleden
  • Marly2801

    haha, lekker voor je Pansy!!
    ze heet nu roze bloemen in haar bloempot haar!
    ik ben het met je eens, omdat wij een klein land zijn moeten we maar alles kennen!
    snel verder!(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen