Foto bij Simi

Sebastian Vettel/Kimi Raikkonen (Formule 1)

Beide gozertjes zijn Formule 1-racers en jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dat is een nieuw fandom. Even een paar dingen die ik erover geleerd heb in de korte tijd sinds ik geïntroduceerd ben in het fandom:
1) Racers hebben geen field-sex, waardoor hun relaties veelal platonisch zijn. De shippers vinden het al bijzonder als ze gewoon samen zijn. Wanneer ze elkaar aankijken, met elkaar praten, naast elkaar zitten en elkaar dingen toefluisteren, wanneer ze over de ander praten en hun ogen lachen. Wanneer ze zich verspreken. Dat zijn de dingen waarvan F1-shippers leven.
2) Er is sprake van angst in dit fandom. Veel angst. Mensen raken gewond, veranderen van team. Stoppen. Sterven. (Grapje. Dat gebeurt overal.)
3) FANFICTION :3 Ook tussen de fanficties valt nogal wat angst te vinden, maar ook smut.
4) Van december tot maart zijn er feels zoals de Sherlock-fans die ook hebben, omdat het F1-seizoen van maart tot november loopt.
5) Een aantal weken geleden is Vettel drievoudig wereldkampioen geworden bij de GP in Brazilië.

Kimi staat over het algemeen bekend als 'the iceman' omdat hij heel koel en afstandelijk is. Het is echter duidelijk dat Seb en Kimi een hechte vriendschap hebben, want ze houden van elkaar en dat is bijzonder, omdat Kimi verder een ijsman is.


Reageer (2)

  • Delic

    sdfkjdlkfjd 'I lov- Kimi is a nice guy.' Dit is zo canon.

    1 decennium geleden
  • Delic

    Seb en Kimi een hechte vriendschap hebben, want ze houden van elkaar en dat is bijzonder, omdat Kimi verder een ijsman is.

    Naw, de ijsman ondooit (:
    Er is sprake van angst in dit fandom. Veel angst. Mensen raken gewond, veranderen van team. Stoppen. Sterven. (Grapje. Dat gebeurt overal.)

    Maar vooral in een sport waarbij mensen in veel te snelle auto's racen en regelmatig op elkaar botsen x3 (de auto's hebben wel field sex, en dat resulteert dan in een 'vurig orgasme')

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen