Foto bij 052 Katie Jane Adams

De volgende dag zitten we weer op de kamer van de jongens. We hebben besloten een dagje niks te doen, gewoon omdat het kan. Morgen vliegen Faye en ik terug naar Nederland, maar we hebben geen zin om nog iets actiefs te doen vandaag. We praten gewoon een beetje, en zitten lui op de bank. Ik lig tussen Harry’s benen, en Harry zit zijwaards op de bank. We nemen dus ongeveer de hele bank in beslag. Faye leunt tegen Liam aan, en ze zien er heel schattig uit. Ik vraag me af of ze nu bij elkaar zijn of niet. Ze hebben nog niks gezegd, maar zoals het er nu uit ziet…

“Liam and Faye, are you finally together?” vraagt Louis. “Lou! I’d ask the same! You stole my words!” zeg ik met een pruillipje. Louis grijnst even naar me, maar draait zich dan terug naar Louis en Faye. We wachten allemaal op antwoord. Faye zend Liam even een blik van ‘wat moet ik zeggen?’ en Liam geeft een knikje terug. Het is allemaal haast onzichtbaar, maar zoals ik al eerder zei, ik kan goed blikken lezen. “Yes, we’re together.” zegt Liam dan. Ik spring met een gil op, waardoor Harry van de bank afvalt, en ik ren naar Faye toe. Ik geef haar een knuffel, terwijl de andere jongens Liam feliciteren. Het lijkt net alsof ze gaan trouwen, maar oke. Ze hebben alleen maar gezegd dat ze bij elkaar zijn.
“Sinds wanneer zijn jullie bij elkaar?” vraag ik aan Faye. Ik weet dat de jongens ons niet kunnen verstaan, daarom vraag ik het ook in het Nederlands. Ik kijk Faye afwachtend aan,als ze niet van plan is iets te zeggen. “Sinds gisteravond. Ik en Liam gingen toch even de kamer uit? Toen heeft hij me gevraagd. Het was zo schattig Katie! Ik wil niet weggaan morgen, ik wil bij Liam blijven.” zegt ze. “Ik weet het, maar dat kan niet. We hebben school, en de jongens gaan verder touren. Ze hebben een hele wereldtour, en een heel tourschema, waar wij gewoon niet inpassen. Na morgen is alles over, en gaan we weer terug naar ons oude leventje.” zucht ik. Geweldig, terug naar een leven vol school, vroeg opstaan, en geen knappe jongens in je buurt.
De jongens beginnen nu met een heel erg onverstaanbaar Engels accent met elkaar te praten, waardoor wij hun ook niet meer verstaan. “Ik weet het… Waarom zijn ze nou ook wereldberoemd en Engels? Waren ze maar Nederlands en niet beroemd.” zucht Faye. Ik haal mijn schouders op. “Dat is helaas niet zo, maar we hebben nog een hele dag om afscheid te nemen.” zeg ik.

“GUYS! We’re going to speak English if you’re going to speak normal English, I can’t understand you!” zucht ik. Ze schieten in de lach. “Now you know how we feel us when you’re speaking Dutch.” zegt Liam. “We’ll speak English from now, okay?” zeg ik. De jongens knikken allemaal. “Can you say what you’ve said when you talked in Dutch?” vraagt Liam.
“We said we don’t want to leave you, but we have to. You’re a famous English boyband on tour, and we’re just Dutch people who have to go to school.” leg ik snel uit. “We don’t want to leave you either, but when we’re on tour in Holland, we’ll see you. I’m going to give you some vip tickets for the concert, and we’ll give you the name of our hotel.” zegt Harry. “Thanks Hazz. I can’t imagine how my life would be if I didn’t know you. I didn’t know you at first but now I know you, and I’m happy with that.” zeg ik. Ik ga weer tegen Harry aanliggen, en ik val langzaam in slaap.

Sorry sorry sorry sorry sorry! Ik was inderdaad een uur eerder uit, maar ik moest leren voor morgen.. Ik heb een Latijn SO en een Wiskunde PW, en laat ik zeggen dat ik voor wiskunde niet zo heel goed sta... Ik heb trouwens vandaag wel een 9 voor Duits en een 8,6 voor Frans terug gekregen (: Nog 1 kudo, en dan zijn er 10 kudo's! Als er 10 kudo's zijn komt er nog een stukje (: Ik hou trouwens ook van reactie's, die motiveren me (: xx

Reageer (3)

  • likecat

    omggg neeee ze moeten daar blijven en bij harry en liam slapen en liefdig doen enzo! ze mogen niet weeeggg wweeeeeeehhh!!!!!!!!!!!!! its not fare!

    1 decennium geleden
  • AnkePayne

    Spijtig dat ik geen kudo mee kan geven :(

    1 decennium geleden
  • AppleTree1

    snel verder<3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen