Foto bij 046 Katie Jane Adams

“Hey guys, today is the big day! I’m going to see the advertisement!” roep ik hyper als ik de woonkamer in loop. Ze kijken me met een blik aan van ‘waar heeft zij het nou weer over?’. “I’ve said it hundred times and you just forget it?! The advertisement, remember? From the H&M?” verduidelijk ik. Liam glimlacht even. “I didn’t forget it! How could I? I’m sure it will be perfect! But we want to see it too!” zegt hij. “I don’t know if that’s possible. Harry is coming with me. But maybe I can ask for a copy? So I can let you see it too?” bedenk ik. “That’s a great idea, Katie.” zegt Faye. “You’re gonna shine like a star in that advertisement!” zegt Zayn. Ik glimlach even. Ze zijn allemaal zo lief voor me. En dan te bedenken dat we overmorgen al weer naar huis gaan.. Dan zal ik ze nooit meer zien. Want ik weet zeker dat ik niet nog een keer naar Engeland ga. Gewoon omdat we daar het geld niet voor hebben. Het was leuk voor een keertje, maar dat is het dan ook. Ik zou nooit gewend kunnen raken aan de Engelse taal. Het is zo anders dan het Nederlands. De zinsopbouw, de uitspraak, de snelheid, alles. Voor mijn gevoel praten de Britten hier echt heel snel, maar dat kan ook aan mij liggen. Voor hun praten wij natuurlijk ook heel snel. Ze zeggen dat Nederlands een moeilijke taal is, maar Engels dan? Ik vind Engels moeilijker dan Nederlands hoor.

“Katie, we have to go? Where were you with your thoughts?” vraagt Harry als ik blijkbaar heel diep in gedachten zit. Ik schrik wakker uit mijn gedachten. “Oh, I’m sorry. I was just thinking about home and the English language. It’s very difficult, isn’t it?” vraag ik. Harry schud zijn hoofd. “No, it isn’t! Dutch is more difficult as English. I’m sure about that.” zegt Harry. “Hmm maybe. But why do English people talk so fast? It’s very difficult to understand them. I’m happy you don’t talk so fast.” grinnik ik. “Well, let’s discuss about this another time, we have to go now.” zegt Harry. Ik zucht even en ik sta op. Ik moet echt een keer stoppen met dat zuchten, het is volgens mij echt een slechte gewoonte van me geworden. “Are you coming?” vraagt Harry, die al bij de deur staat. “Yes. Bye guys, I’ll see you later.” zeg ik. Ik hoor nog wat bye’s, maar ik loop al met Harry mee, dus helemaal versta ik het niet.

In stilte kijken ik en Harry naar het beeldscherm, waar de reclame word afgespeeld. Waar die boom zou moeten staan, is een mooie boom in gemonteerd, en er is een mooie achtergrond bij gemaakt. Het ziet er echt uit als één groot sprookje. Ik herken mezelf bijna haast niet meer, zo anders lijkt het. Ik moest een beetje lopen voor een wit scherm, en ineens is alles omgetoverd tot een heus bos met een grote boom. De reclame zelf duurt niet zo lang, ik denk ongeveer een halve minuut. Ach, nu ben ik blij dat het opnemen niet zo lang duurde. Je hoort soms wel eens van mensen die uren moeten opnemen voor een progamma van een paar minuten of voor een reclame van een paar seconden. Natuurlijk word er ook echt ‘reclame’ gemaakt in de reclame, dus staan er alle prijzen bij – bij de kleding die ik aan heb. Maar daar let ik niet op, ik let meer op de reclame zelf. Als de reclame is afgelopen kijkt Harry me glimlachend aan. “It was really good.” zegt hij. “Thankyou.” zeg ik blozend. De manager van de reclame loopt even naar me toe. “Katie, here’s your money. Thankyou for playing in this adversitement, and we’ll call you if we need you. We know you’re going back to Holland, but we can arrange something. I hope I’ll see you later.” zegt hij. Ik neem even afscheid van hem, en ik geef nog even snel mijn telefoon nummer door, voor als ze me nog een keer nodig hebben. Ik ga samen met Harry weer naar zijn auto, en we rijden terug naar het hotel.

6 kudo's! Ik ga zo nog even snel schrijven voor een extra hoofdstukje, want we hebben ook 51 abo's! 51!! Jullie maken me echt heel blij hiermee (: Komen we nog in de top vanavond? Ik ben heel blij, en in een schrijfbui, want ik had een 6,1 voor GRIEKS! Het was echt heel moeilijk etc. (: 10 kudo's = nieuw stukje! Maar er komt dus al sowieso een stukje (; Hebben jullie vragen voor mij? Stel de dan, dan kan ik ze beantwoorden (:

Reageer (4)

  • LauraAime1D

    Kudo gegeven!! Doe je ook gymnasium?? Ik wel! Grieks is echt moeilijk! xxx

    1 decennium geleden
  • Marly2801

    jammer, ik heb al een kudo gegeven... :(
    goed zo, ik heb gelukkig atheneum, dus geen grieks en latijns, ik vind de vakken die ik nu heb wel genoeg!
    snel verder! (H)

    1 decennium geleden
  • AnkePayne

    Spijtig dat ik Laar 1 Kudo kan geven !

    1 decennium geleden
  • AppleTree1

    snel verder<3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen