Foto bij A life abroad 7

Je blijft even naar de tickets staren. Ach ja, je start met afruimen. Evan helpt je en brengt de borden naar binnen. Dank je, zeg je. Het is al drie uur 's middags en je wilt naar de stad om inkopen te doen voor het weekend. Ga je mee naar de winkel of? Vraag je. Hmm misschien moet ik maar eens naar huis gaan. Ik denk dat ik nu wel toonbaar ben. Hij wilt de dekens van de zetel opruimen maar je zegt dat je dat later wel doet. Bedankt dat ik mocht blijven zegt hij, graag gedaan antwoord je terug. Tot ziens wuift hij en hij verdwijnt in het deurgat.

Je laat je op de zetel ploffen, je ruikt zijn geur in de lakens. Hij is zo leuk. Zijn lach, je smelt helemaal weg. Je besluit de dekens op te ruimen en je neemt je tasje. Klaar voor te gaan shoppen. Eerst wat leuke winkeltjes doen voor je om eten gaat.

Je bent al snel in de stad en vindt wat leuke winkeltjes. Ze hebben allerlei souvenirs en leuke hebbedingetjes. Je neemt wat spulletjes mee om je flatje op te vrolijken. Enkele kaarsen om het 's avonds gezelliger te maken en een antieke fotokader voor op je kastje. Ook in de supermarkt vind je al gauw je ding. Je ziet een kleine BBQ staan en aarzelt even. Maar je barbecuet graag dus je neemt hem mee. Dan moet je natuurlijk ook vlees en groenten hebben. Je neemt wat worstjes, kip en steak mee. Hmm ja dat is voor morgen. En vanavond wil je spaghetti, dat is pas lang geleden.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen