Foto bij ``155``

Na het vragen stellen sta ik bedenkelijk uit het raam te kijken. ‘Mia… je weet dat het een trickster is, maar hoe?’ Mia komt naast me staan en checkt of de conciërge weg is.
‘het is heel simpel, de jongens maken ruzie, er wordt wraak genomen op de mensen. Maar niet op de normale manier maar op de manier dat het lijkt op flauwe grapjes. Ik bedoel, aliens?’ ik knik langzaam. We weten te minste wat het is. nu nog uitzoeken wie het is. de deur gaat open en Sam en Dean lopen kibbelend naar binnen. Mia grinnikt gelijk en ik rol met mijn ogen. ‘als jullie nog 1 keer met elkaar gaan bekvechten doe ik jullie wat’ grom ik. Dean loopt op Mia af en legt zijn arm om haar schouder. ‘ik weet zeker dat Mia mij wel van jou zou beschermen’ gelijk voel ik de irritatie op komen. Sam legt zijn hand op mijn schouder om me tot rust te krijgen. ‘laat hem maar, hij denkt nog steeds dat hij almachtig is’ snel schud ik mijn hoofd en ga tegen het raam hangen.
‘dus wie zijn onze slachtoffers?’ Mia opent een van de documenten die ze in haar tas heeft.
‘het begon bij de professor die uit het raam is gesprongen, de alien ontvoering en dan de man die opgegeten is door een alligator uit het riool’ somt ze op. mijn ogen vliegen open als ik me iets besef. ‘shit!’ roep ik uit. ik duw me van het raam weg en loop naar de deur. ‘nu snap ik het eindelijk’ iedereen kijkt me verbaast aan.
‘wacht. Zeg je dat je het nog niet door had?’ vraagt Mia. Ik kijk even naar haar.
‘wist je het al?’ vraag ik haar. Ze knikt en de jongens kijken elkaar even verbaast aan. ‘het is een trickster, jullie vechten de hele tijd, en nu ben ik ook al geïrriteerd door alles wat jullie fout doen. Het is de trickster!’ Mia knikt en zucht.
‘we hebben een plan nodig’





GHEHEHEH

Reageer (2)

  • GetHimAPony

    GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAABRIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEL WHIEWZ <3 I FUCKING LOVE HIM! HE IS SOOOO FUCKING CUTE X,X

    1 decennium geleden
  • crazycatlady

    Geweldig!:D Love it! Geweldig stukje en ik ben een geweldige jager!:D Echt super bedankt! Ik vind het echt leuk(: xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen