Foto bij 043 Katie Jane Adams

Ik laat Zayn weer los, en ik zie dat op zijn shirt een grote mascara vlek zit, gemengd met tranen. “I’m sorry for your shirt.” zeg ik schor. “I don’t care. I’m so happy.” zegt Zayn ook schor. “Awh, this so cute.” zegt Faye. Ik kijk haar even verward aan. Oh ja, zij zijn er ook nog. Ik sta weer op en ik plof weer bij Harry op schoot. “You didn’t regonized each other?” vraagt Harry dan verbaasd. “I did, but I didn’t know why. But now I understand everything.” zeg ik. Ik had Zayn wel herkend, ja. Maar wist ik veel dat hij mijn vriendje was geweest? Zayn is erg veranderd, qua uiterlijk en gedrag. Vroeger was hij nog zo’n schattig jongetje, maar nu is hij echt al heel volwassen. Dat mag natuurlijk ook wel, want hij is al 20. Ik vind het trouwens best raar dat hij mij nog herkend, want ik ben een paar keer van haarkleur veranderd. Mijn normale haarkleur is donkerbruin, maar op dit moment is het blond/donkerblond. “Zayn, versta je me nu?” vraag ik. Ik ben benieuwd of hij me verstaat, want misschien is zijn Nederlands wel helemaal weggezakt. “Ja maar ik niet meer goed Dutch kan.” zegt hij in gebrekkig Nederlands. “It’s kinda good for someone who lived only one year in Holland.” zeg ik goedkeurend. Zayn grijnst even. “It’s five years ago. I forgot the most.” “One big family, yeah. But can I please get more food, I’m so hungry.” zeurt Niall dwars door ons heen. “You can get It by yourself. It’s in the kitchen.” zegt Liam zuchtend. Ik zou er ook gek van worden, om iemand die eetverslaafd is de hele tijd eten te moeten geven. Ik bedoel, je kan het toch ook zelf halen?! Zo denkt Liam er ook over blijkbaar. Niall staat zuchtend op, en loopt naar de keuken.
“Are you guys togehter, though?” vraagt Zayn aan Liam en Faye. Liam schud zijn hoofd, maar Faye en hij worden allebei rood. “Oeehh I see a match.” zeg ik, en ik steek mijn tong uit. Ze kijken me allebei kwaad aan, maar ik weet dat ze het niet zo bedoelen. Ze willen niet toegeven dat ze elkaar leuk vinden, logisch, maar ze zullen het ooit wel moeten doen. Ik denk dat Faye niet eens meer mee wilt doen met het spelletje. Ze zal wel verkering willen met Liam, maar het allemaal faken en het daarna uitmaken? Ik denk niet dat ze dat laatste nog wilt. Maar ach, het maakt mij niet uit, als ik maar lol kan hebben. Het klinkt heel egoïstisch, maar als Faye niet meer mee wilt doen, kan ik nog altijd het in m’n eentje doen. En ik ben al zo dichtbij, waarom zou ik het dan opgeven? Er geen negatief antwoord op die vraag. Alleen dat ik het niet moet opgeven, dat is het antwoord. “Just admit the fact that you love each other.” zeg ik. “But we don’t! At least I don’t.” zegt Liam. Ik zie teleurstelling in Faye’s ogen, maar dat verdwijnt meteen weer als Liam haar ‘per ongeluk’ aanraakt. Ze worden allebei weer rood. Ik zucht even en ik rol met mijn ogen. “Hazz, I think we have to let those stupid people see that they love each other.” fluister ik in Harry’s oor. “Yeah, we should do that.” fluistert Harry terug. Nu nog bedenken hoe we dat gaan doen.

Heel erg bedankt dat we in de top stonden tot ongeveer 14:30! (dat was de laatste keer dat ik het checkte) 8 kudo's!! Ik ga eerst even douchen, en daarna schrijf ik weer een stukje (: Ik had beloofd een stukje + 5 kudo's = een stukje, dus dat betekend twee stukjes, en hier is het eerste! Echt heel erg bedankt voor de top, het is een geweldig verjaardagscadeau! Halen we vandaag nog de 10 kudo's? Dat betekend weer een stukje erbij! Vanaf nu regelt deze regel voor altijd (: Deal or not?! :D

Reageer (2)

  • Reading

    10 kudo's!!! Is dat een nieuw stukje? (flower)

    1 decennium geleden
  • JadexStyles

    PLEASE LAAT HAAR SAMEN MET ZAYN KOMEN PLEASSEEE. o:

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen