Foto bij 46.

Weer een nieuw hoofdstukjeeee (:
Veel lees plezier!!
X.

BigFatLiar: Whahahah, ik hou van lange reactie tijd! alleen over dat school gebeuren, niet meer doen het is weekeind! =D

Ik had “Kate” voorgesteld aan Draco en hij had veel aandacht voor haar en hij merkte het maar niet dat het eigenlijk Hermione was, de anderen trouwens ook niet. En ik bleef met een licht ingehouden grijnsje toe kijken hoe Hermione haar rol goed speelde, soms moest ik proberen om niet in lachen uit te barsten. Na het eten gingen we met z’n allen naar de grote balzaal. Mijn ouders opende het bal en er volgden steeds meer mensen. Al snel vroeg Draco “Kate” ten dans. Hij nam haar mee aan haar hand de dansvloer op. ze keek me nog even snel aan en ik gaf haar een knipoog. Niet veel later vroeg Sam mij en Blaise Sylvana ook ten dans. Tijdens het dansen vroeg Sam me ‘En waarom zijn we de hele avond zo aan het grijnzen? En zo geheimzinnig aan het doen met je nichtje?’ ‘Ik heb geen idee waar je het over hebt’ zei ik schijnheilig. ‘Jawel dat weet je wel!’ zei Sam. ‘Nee’ grijnsde ik. ‘Dan ga ik het je nichtje wel vragen’ zei hij en met een handige dans beweging zorgde hij ervoor dat hij met “Kate’ kwam te dansen en ik met Draco. Draco was in het begin heel eventjes verontwaardigd dat Sam zijn danspartner had afgepakt, maar vond het al gauw heel leuk om met mij te dansen en begon weer de slijmbal uit te hangen over hoe mooi ik wel niet was in die jurk. Om 8u werd het redelijk saai in de balzaal en gingen we met z’n allen naar de “disco”. “Kate” en ik tikten op onze jurken, net als de rest van de meisjes, zodat we beter konden dansen. Sylvana, “Kate” en ik hadden erg veel lol in de disco. “Kate” danste daar niet alleen met Draco, Blaise of Sam maar ook met ene Dylan. We vroegen aan onze ouders of Sylvana ook mocht blijven slapen en dat mocht. Na het feest dat tot ongeveer tot 1u ’s nachts duurde ging iedereen weer naar huis. Sylvana en “Kate” gingen alvast naar boven terwijl ik nog wat lekkers haalde uit de keukens. Boven trokken we ieder wat gemakkelijkers aan en gingen met het eten op mijn bed zitten. We waren nog even aan het na praten over het feest, dat geweldig was geworden.
‘Weet je, je lijkt eigenlijk best wel op iemand’ zei Sylvana opeens tegen “Kate”. Door de warmte was de make-up van Hermione iets uit gelopen en was de echte Hermione iets meer te voorschijn gekomen. Toen kon ik er niet meer tegen en barste in lachen uit. ‘Wat zit jij nou weer te lachen?’ vroeg Sylvana. ‘Op wie lijk ik dan?’ vroeg “Kate”. ‘Op een meisje bij ons op school genaamd Hermione’ zei Sylvana. ‘Um…’ zei Hermione. ‘Ik ben Kate eigenlijk niet… ik ben eigenlijk Hermione’ zei Hermione. Het gezicht van Sylvana was echt goud waard. ‘Maar hoe…? Hoe?’ zei ze. Ik lachte nog harder. ‘En Draco..!’ toen gierden we het alle 3 uit, de tranen rolden over onze wangen van het lachen. ‘Jullie zijn echt geniaal!’ gierde Sylvana.

Reageer (2)

  • Marly2801

    haha, echt gewoon geniaal!!!!!!!!!
    snel verder!(H)

    1 decennium geleden
  • BigFatLiar

    WHAHAHAHAHA IK LAG ME HIER DOOD :D
    supperleuk hoofdstukje en je hebt gelijk niet over schoolzeuren in het weekend hahaha
    ik hoop dat je snel verder gaat en je bent superlief als je nog een stukje online zet (A) al is het maar voor mij
    maargoed dat moet je zelf weten ik ben alang blij met dit eene stukje en bovendien ik mag niet zeuren op mijn eigen story schrijf ik wekelijks (niet dat ik niet genoeg inspi heb maar ik vind het moeilijk om het te schrijven omdat het nogal gevoelig ligt)
    ik vraag me trouwens af OF draco (hey ik noem hem draco normaal noem ik characters altijd bij hun achternaam!) erachter noemt en ALS hij erachterkomt hoe hij reageert maar dat moet jij maar vezinnen en ik vraag me ook af of er nog iets gebeurt met wat er in hoofdstuk 30 gebeurde (dat ze boos weg rende omdat haar moeder haar met draco wou koppelen geloof ik)
    ik vraag me veeeeeeeeeeel te veel af ik moet maar afwachten (huil) :P

    maar okey bezwaar als ik jou wat vraagjes stel?
    1. wat is je favo eten?
    2. lees je andere story's? over wat en welke dan?
    3. wat is je favo kleur?
    4. wie is je idool?
    5. wil je later schrijver woorden?
    6. hou je van kritiek en tips of zeg je van liever niet?
    7. wat wil je worden als je geen schrijver word?
    8. ga je vandaag nog een stukje posten?
    9. geloof je in toeval?
    10. vind je het vervelend deze vrage te beandwoorden?

    okey dat was het voor nu ik heb niet veel meer om in mijn reactie te zetten dus doeeeeei :)

    xxx -BigFatLiar

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen