Ja,ik doe er even een apart stukje voor ,omdat ik misschien vandaag geen hoofdstukje ga schrijven,maar ik wou wel graag de vragen beantwoorden ;)
Bananafaker en Ly1dLaura ; bedankt voor jullie vragen ! x

De vraag van Bananafaker;
Ik heb Quizlet ontdekt op facebook,er had iemand op een Belgische pagina van One Direction gevraagd of er leuke verhalen waren met One Direction,als reactie zag ik een link staan dus heb ik eventjes gekeken.Eerst heb ik alleen maar stories gelezen,maar toen begon ik zelf te schrijven :)

De vragen van Ly1dLaura ; (woow veel vragen meid!Maar ik vind het wel leuk! )
1: Als ik zoals 1D antwoordt ; Een eenhoorn die lijkt op Winnie De Pooh! (ken je dat interview?) Maar , als ik gewoon zelf antwoordt Winnie De Pooh , hij is zo schattig!
2: Pff... Zo'n moeilijke keuze,ik vind appeltaart en chocolade allebei lekker!Maar toch appeltaart dan.
3:Voor het vriendje het liefst Eleanor,omdat ik Louis echt megaleuk vind en als je ziet hoe lief hij altijd is tegen Eleanor,kies ik voor haar ! (niet dat ik Zayn niet leuk vind hé!) maar als het aankomt op carrière het liefst Perrie,omdat ik eigenlijk stiekem van een zangcarrière droom !
4:Lievelingsfilm... Op het moment vind ik LOL wel goed,maar volgend jaar zal mijn lievelingsfilm die van 1D wel zijn ! ;D
5:Favoriete liedje,behalve 1D.... Pff.. ik vind er nog wel veel goed,maar op het moment vind ik Beauty and a beat van Justin Bieber en Nicki Minaj wel goed!
6:Ja ik heb twitter,die is @AmberStryckmans, ja niet op mijn tweets letten,ik antwoordt altijd op dingen van de jongens van 1D ,maar als jij je twitter in een reactie zet,zal ik je ook volgen ! x
7:Bananen!
8: Samsung , (omdat ik ook zelf een samsung heb :) )
9:Een zeemeermin ! Want toen ik klein was wou ik het stiekem zijn ;D
10;Pff.... zoo moeilijk!! Amerika wil ik echt zoooo graag eens bezoeken,maar Engeland ook natuurlijk,sorry ik kan echt niet kiezen! (daarin speelt natuurlijk mee dat de 5 mooiste jongens van de wereld in Engeland wonen ;D)
11 ; Londen ! YouKnow, misschien kom je daar wel iemand tegen waar je van houdt ... ;)
12 ; ja,ik lees echt megagraag boeken ! Mijn boekenkast puilt bijna uit :s
13 ; Mijn favoriete verhaal op quizlet is die van jou !! als ik eerlijk moet zijn is dat de enige die is lees :s SORRY!! Ik heb echt niet veel tijd ! Maar het is niet daarom dat het de beste is hoor,hij is gewoon geweldig ;)
14 ; Ja,zoals ik al zij,is die van jou de enige die ik lees ;s
15 : Nee,ik ben echt helemaal niet sportief ! Ik dans alleen 2 keer per week,ik doe wel graag LO op school maar daar blijft het dan ook bij ;)
16 ; Ik doe economie op school , ik zit in 3 economie (en welk jaar zit jij?)
17 ; Wow,haha ,moeilijke vraag,ik zou natuurlijk eerst denken dat ik droom,als ik doorheb dat ik niet droom zou ik het vanbinnen echt uitgillen en niet weten wat zeggen,en dan zou ik vragen of ik een knuffel mag ;)
18 ; Nee,ik heb One Direction spijtig genoeg nog nooit gezien,maar het is wel mijn ALLERGROOTSTE droom om ze ooit te ontmoeten !
19 ; Ik ga naar het concert, en ik kijk er echt MEGAHARD naar uit , nog 152 dagen ! (jaja ik ben al aan het aftellen! )
20 ; Ik heb op 2 verhalen een abo,maar eigenlijk lees ik alleen de jouwe ;s
DANKJE VOOR JULLIE VRAGEN! Ik vind het echt leuk om die te beantwoorden ! (l)
MissMalikXx

Reageer (2)

  • bananafaker

    amai kloop achter nie dat je dit nog gaat lezen maar bedankt om te antwoorden:)

    1 decennium geleden
  • Chasing1D

    YAaaaaaaaaaaaaaaaaaaY, Jups, zal mijn Twitter geven; @CrazyInfection..Ik zit in 4de Jaar Creatie en Mode hehe (: Oohhn leuk dat je die van mij enkel leest, oké Nee, Tjaa..Iedereen is anders hé, ik heb op zo'n 50 verhalen abo..Maar ik lees er 'actief', of toch als ze actief zijn..zoiets van een 15 ofzo per dag..Neemt 30à40 actief xD Nu zit ik hier nog vragen terug te antwoorden haha (dance)

    AchJa..Vond het ook héél leuk, dacht zal die Meid eens lekker véél vragen bezorgen xD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen