Foto bij 45.

Pff moet zo een pw van maarschappijleer inhalen... Wish me luck!!
Veel lees plezier!!
X.

‘Je moet Queen Mannor zeggen’ richtte ik me weer tot Hemione. Ze knikte. Ik stapte de haar in en riep ‘Queen Mannor!’ en liet het brandstof vallen en verdween. Ik stapte uit in de woonkamer waar mijn ouders thee en koffie zaten te drinken, niet veel later kwam Hermione en Alice ook uit de haard gestapt. ‘Hallo lieverd’ zei mijn moeder die op ons afgelopen kwam. ‘Hallo mam’ en ik gaf haar een knuffel. ‘Dit is Hermione Granger’ en ik gebaarde naar Hermione. ‘Hallo mevrouw Queen’ en ze gaf mijn moeder een hand. ‘Noem me maar gewoon Joan’ glimlachte ze vriendelijk. Nu kwam ook mijn vader op ons afgelopen. ‘Dag lieverd’ ‘Hoii pap’ en ook hem gaf ik een knuffel. ‘Hallo meneer Queen, ik ben Hermione Granger voor het geval dat u het nog niet gehoord had’ hij grinnikte en zei ‘Noem me maar Anthony hoor’ ‘Oké’ ‘Kom er gezellig even bij zitten, willen jullie iets te drinken?’ vroeg moeder. ‘Nee bedankt, we hebben net warme chocolademelk op’ antwoordde ik. Na 3 kwartier te hebben gepraat over Hermione en over wat we gedaan hadden gingen we naar boven. ‘Wil je bij mij slapen of in de logeerkamer?’ vroeg ik aan Hermione toen we naar boven liepen. ‘Bij jou op de kamer, dat is veel gezelliger’ glimlachte ze. ‘Daar heb je helemaal gelijk ik’ grinnikte ik. Ik liep Hermione mijn kamer zien, die ze erg bewonderde. De rest van de tijd tot dat de kapper kwam speelden we videospelletjes.
Beneden ging de bel. Ik zei tegen Hermione dat ik even ging kijken of het de kapper was. En dat was het, ik beval de House Elf die de deur open had gemaakt dat hij de spullen naar boven moest brengen en dat hij daarna iets te drinken moest aanbieden aan Karel, de kapper. Ik nam hem mee naar boven, naar mijn kamer, waar zijn spullen inmiddels klaar stonden. Ik stelde hem voor aan Hermione en legde hem toen uit wat ons plan was met Hermione. Hij knikte glimlachend en zei dat hij wel wat wist. We hadden nog 2 uur tot het feest begon. Terwijl Karel bezig was met Hermione’s haar deed ik haar make-up. Toen we helemaal klaar waren met haar haar, make-up, sieraden en de jurk met bijpassende schoenen was Hermione, Hermione helemaal niet meer. Ons plan was gelukt.
Toen was ik aan de beurt met mijn haar, daarna deed ik snel mijn make-up en deed mijn jurk met bijpassende schoenen aan en deed nog wat sieraden om. We waren precies op tijd klaar toen de eerste gasten arriveerden. Tijdens de 2 voorafgaande uren hadden we een heel nieuw persoon bedacht voor Hermione. Kate Sounière, volbloed en zogenaamd een nichtje van me.
Nadat alle gasten gearriveerd waren gingen we aan tafel. De jongeren zaten apart, Hermione of “Kate” en ik zaten aan het hoofd van die tafel samen met Draco, Sylvana, Blaise en Sam. Er waren geloof ik ook nog andere mensen van school maar die waren niet zo belangrijk voor me.

Reageer (2)

  • BigFatLiar

    hahahaha ik ben supernieuwschierig of het lukt <3
    okey tijd voor een superlange reactie:
    jou verhaal is echt supper leuk ik vind het leuk om te lezen ookal loopt alles precies zoals het hoord inplaats van dingen die misgaan wat soms (nu dus) best leuk kan zijn. ik zeg dus niet dat het voorspelbaar was! een beetje laat meschien maar succes met je pw ik had vandaag een oh (verhoring) engels en het lessuur daar voor nedelands maar daar had iedereen de helft gemist want daarvoor was het pauze maar het begon flak voor het einde van de pauze met regenen en we konden moeilijk door de kijkharde regen naar ons lokaal lopen :P niet dat het voor mij uitmaakt als ik de les mis hoor ik ben wel het tegenovergestelde van een stuudje! met de nederlands leeraar heb ik een afspraak als ze een opdracht aan het behandelen is en zegt: 'kyara doe zin 5' moet ik het wel uit mijn hoofd kunnen en anders moet ik het van te voren maken en zolang ik voldoendes haal hoef ik geen eene fl*kker uit te voeren in de les :P maar de enige reden dat ik al die dingen kan is omdat ik het al gehad heb hoor (ik ben blijven zitten namelijk en dat was niet omdat ik het zo slecht deed met nederlands!) toen ik net op de midelbare school kwam (voorig jaar dus) en je me voordat ik dat in de les gehad had had gevraagd wat een lijden voorwerp/meewerkend voorwerp/werkwoordelijk gezegde blablabla etc was had gevraagd dan had ik het echt niet geweten :P (let niet op de slechte manier van schrijven zonder punten hoofd leters etc ik ben gewoon lui) maar wat zit ik nu over school te leuteren ik haat school ik ben allang blij dat het vrijdag is ik ga mijn weekend echt niet verspillen aan gesprekken over school iedereen die dat wel wil kan de p*t op! grapje hoor als jullie school respecteren dan doen jullie maar ik heb er echt geen problemen mee hoor. en bovendien school heeft ook leuke dingen! zoals de pauze, vrije lesuren en de laatse bel :) die dingen kan ik best waarderen zo zie je maar weer al het negatieve heeft iets positiefs en al het positieve heeft iets negatiefs zoals de pauze die heeft een einde.....
    okey maar dat was het voor nu ik ga maar weer eens (xfactor afkijken xD) sow cya en snel verder!

    afz -BigFatLiar

    1 decennium geleden
  • Marly2801

    haha, hopen dat het lukt!!
    snel verder!(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen