-

Hij gooide de achterklep dicht, ging achter het stuur zitten en deed de portieren op slot. Hij trok de zwarte bivakmuts af, knoopte een zijden sjaal over zijn coltrui, en deed lekker warm tweedjasje aan. Snel zijn handen door zijn haar halend, keek hij nog een keer achter over zijn schouder, terwijl de auto startte en naar de uitgang van het parkeerterrein rijd. Met een tevreden zucht drukte hij op het knopje van de cd-speler, de auto vulde zich met zachte muziek. Terwijl hij links afsloeg. Het was een lange maar prettige rit. Hij knikte mee op de maat van de muziek en dacht eraan dat zijn meisje achterin lag te slapen. Wachtend op hem..
Hij haalde haar kanten slipje uit zijn zak, bracht het naar zijn gezicht en ademde haar geur in, zichzelf prikkelend met de belofte van komend genot.
Hij kwam bij een klein plaatsje en sloeg een weggetje in dat naar het strand leidde. Hij parkeerde in de luwte van een kleine, houten steiger.
Hij wierp een blik op de vijf bootjes, terwijl hij luisterde naar het zachte geruis van de branding op de kust en het geklots van de golven tegen de bootjes.
Alleen de sterren, gaven wat licht. Hij stapte uit de auto en deed het achterportier open.
Hij keek op de verlichte wijzerplaat van zijn horloge, het was exact 02:30.
Ze lag precies zoals hij haar had achtergelaten, haar ogen gesloten en haar knappe gezicht bleek. Hij trok haar ruw uit de auto, en tilde haar weer in zijn armen. Hij legde zijn hand tegen haar gezicht en liet een vinger over haar mooie jonge huid glijden. Ze kreunde zachtjes, en haar oogleden bewogen. Plotseling, keek ze hem recht aan.
Haar ogen waren bruin, maar haar pupillen waren zo groot geworden dat haar ogen zwart leken. Dat betekende dat ze moeite had met scherp zien.
Zichzelf vervloekend omdat hij zijn bivakmuts niet op had, trok hij snel het dieprode kleed over haar gezicht en droeg haar naar het strand. Hij legde haar neer bij de steiger en gaf haar opnieuw een tik in haar nek. Haar hoofd zakte opzij, ze was bewusteloos.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen