-

Als gebiologeerd keek hij door de kijker. Hij zeg elk detail.
Het bewegen van haar borsten onder het witte blouseje. De paarse legging die strak om haar dijbeenderen en kruis zat. De vermoeide uitdrukking op haar mooie gezicht, terwijl ze haar sigaret weggooide. Hij zag haar argwanend kijken naar zijn zilveren Volvo, die naast haar cabriolet stond.
haar tas met boeken tegen haat borst, klemmend rommelde ze wat met haar sleutels, stak ze in het slot en opende het portier. Hij hield zijn adem in en dook verder weg. Zou ze achter in kijken? Met een zucht van opluchting gooide ze de tas met boeken op de stoel naast zich, En stak de sleutel in het contact en zocht naar een nieuwe sigaret.
Hij was er trots op dat ze niet wist wat haar overkwam.
De snelle vakkundige tik tegen de halsslagader sloot even de bloedtoevoer naar de hersenen af. Het pakje Marlboro gleed uit haar hand toen ze bewusteloos naar voren zakte, en met haar hoofd op het stuur belande. Hij sleepte haar aan haar blonde haren naar achteren en trok een boos gezicht toen hij zag dat ze al een blauwe plek begon te krijgen. Hij had zijn vrouwen graag zonder littekens. Hij kroop uit de cabriolet, in stilte de minuscule ruimte vervloekend. Hij deed het portier open en tilde haar achter het stuur vandaan. Een paar seconde lang hield hij haar alleen maar vast, genietend van de manier waarop ze zo hulpeloos in zijn armen lag.
Vervolgens legde hij haar achter in de Volvo, deed snel en vakkundig een pleister op haar mond, bond haar polsen stevig vast. En legde over het geheel een donker rood kleedje.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen