Reacties?! Wil graag weten wat jullie er van vinden en of het nut heeft om verder te gaan.. ?

Eenmaal uit het vliegtuig liep iedereen richting de taxi die ons naar het hotel zou brengen. Jaymi stond samen met de nieuwe jongen al te wachten bij de taxi. "Kijk jongens het is George, hij is de nieuwe jongen in onze groep" zei Jaymi toen heel blij en de jongens reageerde heel enthousiast. We gingen met zijn alle de taxi in en er viel zo'n awkward stilte. JJ sloeg zijn arm om me heen en ik keek hem glimlachend aan. "Ik kan echt niet geloven dat ik gewoon in Amerika ben" zei George toen. Daarop volgend begon iedereen te praten en genoot ik van het prachtige uitzicht. Eenmaal bij het hotel aangekomen werd besloten dat ik een kamer met George en JJ zou delen en dat Josh en Jaymi een kamer zouden delen. Ik was blij met die indeling al kon ik Josh nu eigenlijk niet echt missen, hij gaf me zoveel goede adviezen en was net als een grote broer voor me. Ik had nu wel de kans om George beter te leren kennen.

"Zijn jullie samen?" vroeg George toen hij JJ en mij in een knuffel zag staan. JJ liet me los en keek me aan. "Uhh nee" zei hij toen en ik zag een teleurstelling op zijn gezicht. Ik kon niet anders dan hem weer een knuffel geven. "Ooh jullie zien er wel heel close uit" zei George toen. "Ja we zijn beste vrienden" zei ik toen en glimlachte naar George. "Oke nice" zei hij toen. "Mm ze leggen echt nooit genoeg koffie op hotelkamers, ik ga even naar de receptie" zei George toen en liep de deur uit. "Ik vind je eigenlijk wel heel leuk" zei ik toen een beetje zachtjes maar hard genoeg zodat JJ het kon horen. JJ keek me niet begrijpend aan. "Ik vind je leuk" zei ik toen wat langzamer. "Als in leuk leuk?" vroeg hij toen. "Ja als in leuk leuk" zei ik toen. Er viel een awkward stilte. JJ trok me tegen zich aan. Hij was nooit zo goed met dit soort dingen.

George was inmiddels terug gekomen en we praatte wat met hem om hem beter te leren kennen. Na een tijdje kwamen Josh en Jaymi binnen gelopen. Natuurlijk waren ze meteen druk aanwezig totdat ze zagen dat er maar 2 bedden in de kamer stonden. Ze keken elkaar aan en vervolgens keken ze naar JJ. Niemand zei iets en ik voelde dat ik wel door de grond kon zakken. Daar zat ik dan met mijn 3 beste vrienden en ik wist niet eens meer hoe ik me rondom hen moest gedragen. "Zullen we de stad een beetje gaan verkennen en naar een pretpark ofzo gaan?" vroeg George na een tijdje. Hij was echt even mijn redder op dit moment waar ik erg blij om was. Iedereen vond het een goed idee en dus gingen we dat maar doen. Eenmaal aangekomen in 1 van de pretparken keken we echt onze ogen uit. Het was echt ontzettend groot en dit was er pas 1. Gelukkig hadden we bij de ingang een plattegrond meegenomen. Natuurlijk snapte niemand echt iets van die plattegrond en begonnen dus maar gewoon met lopen totdat we bij een achtbaan kwamen die ons allemaal wel leuk leek. "JJ kom?!" riep George die Josh en Jaymi volgde. De achtbaan was per twee en ik had niet zoveel zin om alleen te gaan. "Kom je?" vroeg JJ toen ik stil bleef staan. "Nee ik blijf wel even hier, heb niet zoveel zin om erin te gaan. Ik wacht daar oke?" zei ik terwijl ik naar een bankje wees. "Weet je het zeker?" vroeg JJ toen hij me onderzoekend aan keek. "Ja, ga nou maar" zei ik lachend toen ik hem in de richting van de ingang duwde. Eenmaal op het bankje had ik mooi de kans om alle mensen te observeren die langs kwamen lopen. Na een tijdje zag ik dat de jongens aan de beurt waren. Een gek gevoel ging door mijn buik toen ik JJ zag. Wat is dit allemaal? Wat ben ik aan het doen? vroeg ik mezelf af. Alle 4 kwamen ze als kleine kinderen uit de achtbaan, ik stond op en we liepen mijn z'n alle naar de volgende attractie. Ik voelde hoe JJ zijn arm om mijn middel sloeg wat ervoor zorgde dat ik lichtjes begon te glimlachen. "Gaat alles goed babe?" vroeg JJ zachtjes aan me. Ik knikte en gaf hem een kus op zijn mond. Woow.. gebeurde dat nou serieus? Gaf ik hem nou echt een kus op zijn mond, hier in het openbaar? George had het blijkbaar gezien en keek ons observerend aan. Hij zag JJ zijn arm om mijn middel. "Je hebt geluk man" fluisterde George na een tijdje tegen JJ. Ik deed net alsof ik niks hoorde. "Hoezo?" vroeg JJ toen. "Omdat je haar hebt" zei George toen. Vanuit mijn ooghoeken zag ik JJ glimlachen. Wat moest ik hier nou mee? JJ en ik hadden niks, volgens mij in ieder geval niet. Maar wat was dit dan allemaal? Ik bedoel hij is mijn beste vriend maar ik kus hem, we slapen in het zelfde bed en hij noemt me babe? Het werd met de minuut ingewikkelder.

Reageer (1)

  • nightqueen

    Jaaaa het wordt inderdaad ingewikkelder =D
    Leuke story echt waar!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen