Foto bij A life abroad 6

Je bent al vroeg terug wakker, je ziet dat Evan nog slaapt. Je laat hem verder slapen want die heeft vast een kater. Je neemt een douche en besluit al ontbijt te maken. Pannenkoeken en vers geperst fruitsap. Het ruikt heerlijk. Je dekt op je kleine terrasje de tafel. Als je terug binnen komt zie je een hoofd van achter de zetel verschijnen. Goeiemorgen zeg je opgewekt. Oh jij bent veel te vrolijk 's morgens mompelt hij en hij valt weer achterover. Je moet lachen. Er ligt een handdoek klaar in de badkamer als je wilt douchen. Bedankt zegt hij.

Even later komt hij de badkamer uit, ruikt heerlijk zegt hij. Het is bijna klaar, neem jij de fruitsap al mee naar buiten? Ik kom zo zeg je. Even later loop je met een bord vol pannenkoeken naar buiten. Bedankt dat ik mocht blijven slapen zegt hij. Je knikt, geen probleem. Lekker vraag je? Hmm ja, antwoordt hij. Hier hebben we zo geen grote pannenkoeken, enkel kleintjes met bosbessen.

Je ziet iemand over het strand rennen, het is Beau. Hij kijkt een beetje raar als hij Evan ziet zitten. Je vraagt of hij ook een pannenkoek wil en gaat een bord voor hem halen. Ondertussen hoort hij Evan uit, is er iets gebeurd tussen jullie vraagt hij. Maar nee zegt Evan. Mijn ouders zijn eerder naar huis gekomen en ik had geen behoefte aan een preek. Ik kon bij haar op de zetel dus. Je komt terug met een bord voor Beau. Hmm lekker hoor je. Haha blij dat het smaakt zeg je.

Oh voor wat ik kwam zei Beau, ik heb tickets voor een gala avond. Maar ik kan zelf niet gaan. Ik wou je ze cadeau doen voor je verjaardag. Oh da's lief zeg je, maar ik ken hier niemand. Hmm denk er eens over na. Hij laat de tickets achter, bedankt je voor de pannenkoek en loopt over het strand terug.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen