Foto bij 030 Katie Jane Adams

Ik heb vandaag m'n one Direction posters opnieuw opgehangen aan m'n muur =) Kudo voor mijn harde werk? ;D Ik ga vandaag aan m'n suprise werken, huiswerk maken en hoofdstukjes schrijven, maar eerst slapen, welterusten lovely's!

“Are you Katie?” vraagt een jong uitziend meisje aan me, als ik bij het park aan kom. “Yes, that’s me.” zeg ik. “Well, first I wish you much luck, and second, you can follow me to the make-up.” zegt ze. Waarom zegt hier iedereen de hele tijd dat ik ze moet volgen? Het lijkt net twitter. Twitter… Ik moet binnenkort maar weer eens op twitter gaan kijken, daar ben ik al een week niet meer op geweest. Ach, eerst kijken hoe het hier gaat. We komen aan bij de make-up, wat vlakbij een paar witte schermen staat. Vast waar straks de opnames zijn. Er zit weer iemand anders bij de make-up dan het meisje die zei dat ik haar moest volgen. “Hello, Katie.” zegt de vrouw die bij de make-up zit. “I’m Emma, and I’m going to do your make-up today, and your hair.” zegt ze. Waarom doet iedereen alsof ze mij kennen? Ik ken ze niet, maar ze weten wel mijn naam. Dat is gewoon vreemd. Ik ga zitten op de stoel die er staat. “The make-up is very basically, because you have to look very natural. But that doesn’t mean it’s easy and fast, I think it’s gonna take an half hour.” zegt ze. “But you can ofcourse read some magazines or something.” Ik kijk even voor me op het tafeltje, waar alle make-up spullen liggen. Ik heb nog nooit zóveel make-up bij elkaar gezien. Daarnaast liggen wat tijdschriften, en een flesje water. “I’m going to start with your make-up, I’ll say it when you have to close your eyes.” zegt ze. Ik knik even, en ik pak m’n iPhone. Ik log even snel in op twitter, terwijl Emma begint met de make-up. Ik kijk even wat rond op de timeline, en ik retweet wat dingen.
@xKatieJ
At the recording of the H&M campaign. Very nervous for my first campaign
! x
Ik heb het nog niet getweet, of het word al een paar keer geretweet, en gefavoriet. Ook komen er heel veel mentions binnen. Are you model? Are you Harry’s girlfriend? I love you Katie, please follow me! Follow me! Het zijn allemaal tweets van mensen die ik niet ken, en er zitten ook een paar onaardige tweets bij. Ik lees nog even mijn mentions. Denken ze dat ik Harry’s vriendin ben? Hoe kennen ze me allemaal? Er zijn toch helemaal geen foto’s gemaakt van Harry en mij? Of wacht.. Toen bij de starbucks.. Daar moeten foto’s gemaakt zijn. Maar het is jammer genoeg niet waar, dat ik Harry’s vriendin ben. Was het maar zo, dan zou mijn plan al gelukt zijn, maar integendeel, het is juist helemaal mislukt. Ik kijk even naar mijn followers aantal, en ik zie dat ik ineens tienduizend nieuwe followers heb. Binnen een paar dagen ben ik ineens een soort van beroemd geworden?! Het is wel mijn doel, maar toch.. Het is gewoon erg raar. Ik kijk nog even verder bij mijn mentions, en ik zie ineens een tweet van Liam.
@Real_Liam_Payne I wish you much luck with the campaign!
Ik glimlach even, en ik tweet een dankjewel terug. Ik zie ook dat Liam me volgt, dus misschien komt het daardoor dat ik zoveel nieuwe followers heb. “Can you close your eyes?” onderbreekt Emma mijn gedachten. Ik leg mijn iPhone weer weg, en ik sluit mijn ogen. Het is echt een raar gevoel als iemand anders bij je make-up op doet, vooral bij je ogen. Nu ik toch tijd heb, kan ik beter bedenken hoe ik Harry terug ga krijgen. Nouja, terug krijgen kan je het niet noemen, want hij is nooit van mij geweest, we hebben nooit wat gehad. Ik kan denk ik beter naar hem toe gaan, en vertellen dat ik geen vriendje heb, en dat het al helemaal niet Liam is. Nu is hij boos op Liam door mij, en hij is boos op mij. Ik weet eigenlijk niet of hij nog wel terug is gekomen nadat hij vanochtend weg is gegaan. Straks is er iets ergs met hem gebeurd? Vast niet, maar het zou zomaar kunnen. “You can open your eyes.” hoor ik Emma’s stem. Ik open mijn ogen weer, en ik kijk in de spiegel die voor me hangt. Wow, ben ik dat? Ik zie er echt heel anders uit zo. “Wow, thankyou Emma! It’s beautiful!” zeg ik dankbaar. Ze glimlacht even. “You’re beautiful, so it’s not that difficult.” zegt ze. “I’m going to do your hair, but this is not going to take as much time as your make-up.” zegt ze. Ik knik even, en ik pak mijn iPhone weer. Ik zie dat er weer veel nieuwe mentions zijn, maar ik heb geen zin om te kijken. Er komt een melding in beeld dat de batterij bijna op is. Ik zucht even, en ik leg mijn iPhone weer weg.

Reageer (1)

  • Marly2801

    haha, idd zeg gewoon dat je geen vriendje hebt, en hoop dat hij je vergeeft!
    snel verder!(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen