Foto bij 027 Katie Jane Adams

Astrieed had het goed, het was Truly Madly Deeply en Niall zingt dat stukje =) De volgende songtekst : Can we stop this for a minute
Door wie is het gezongen en uit welk liedje? =)
Als jullie vragen voor mij hebben, stuur ze gewoon in, ik beantwoord ze altijd =) Als je wilt kan je ook hier je vragen insturen. Bij 5 kudo's vanmiddag weer een stukje! Als ik een keer van een andere pov moet schrijven, zeg dat dan even =)

Zo snel als ik kan, ga ik terug naar de kamer. Ik zoek de kamersleutel, maar ik heb hem niet. Ik had hem toch mee genomen? Ik had mijn iPhone gepakt, en de sleutel, en toen ben ik weg gegaan. Oh nee hé, ik heb hem op tafel laten liggen. Faye ligt vast al lang te slapen, dus bellen heeft ook geen zin. Bovendien staat haar mobiel altijd op stil en meestal uit als ze slaapt. Dan is er nog maar een oplossing, naar de kamer van Harry gaan, maar hij wilt me vast niet meer zien. Maar de andere jongens zijn er vast ook, misschien kan ik daar slapen? Hopelijk herkennen ze me nog, en doet Harry niet de deur open. Ik loop naar Harry’s kamer toe, want alleen daar van weet ik het nummer. Hij deelt zijn kamer volgens mij met Louis, dus dan moet ik de kamer ernaast hebben. Ik klop op de deur naast die van Harry en Louis, en ik hoor wat voetstappen. De deur gaat open, en ik zie een slaperige Liam in de deuropening staan. “Katie, what are you doing here?” vraagt hij verbaasd als hij mij ziet. “I forgot my key, and Faye is already sleeping.” zeg ik. “Why are you not going to Harry’s room?” vraagt hij verbaasd. “That’s something between Harry and me.” zeg ik. Liam fronst even, maar hij vraagt niet verder. “You can sleep here, if you want.” zegt hij. “That would be amazing.” zeg ik glimlachend. “Come in.” zegt hij, en ik loop naar binnen. “Zayn and Niall are already asleep, they didn’t wake up when you’re knocked on the door.” zegt Liam. “I’m sorry for waking you up.” zeg ik. “It doesn’t matter.” zegt hij. “But we have one problem, there’s no couch, and no extra bed..” zegt Liam. “Oh, I can sleep on the floor.” zeg ik. “No, never. If you don’t mind, you can lay next to me?” vraagt Liam. “Sure, I’m already happy I can sleep somewhere.” zeg ik. “Okay.” zegt Liam. Hij loopt me voor naar een kamer, en hij gaat er naar binnen. “Do you have a big t-shirt for me? I don’t have a pyjama.” zeg ik. “Sure, here.” zegt Liam, en hij gooit een t-shirt naar me toe. Ik open een deur in zijn kamer, en het blijkt de badkamer te zijn. Ik doe de deur dicht, en ik kleed me snel om. Perfect, het shirt is lekker lang. Ik loop terug, en ik zie Liam al in bed liggen. Ik ga naast hem liggen, en ik ril even van de kou. “Do you have it cold?” vraagt Liam. “Yes.” zeg ik zacht. Liam slaat zijn arm om me heen, en ik krijg het meteen al wat warmer. “Goodnight.” zeg ik. “Goodnight.” zegt Liam. Ik draai me om in zijn armen, en ik val al snel in slaap.

Reageer (3)

  • RandomnessXx

    over again, en harry

    had ik al gezegd dat magnetrons en mensen die dave heten mijn idolen zijn?

    1 decennium geleden
  • FloorMalik

    Over again en harry zingt
    Wat vind je het leukste lied op het album??

    1 decennium geleden
  • cecyll

    Dat is over agian, en harry zingt :),

    Snel verder??

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen