Ik heb nog een drama stukje bedacht en daarvoor ga ik eens wisselen voor persoon ik ga eens in de plaats van Louis schrijven en eens in de plaats van Jessica. Dus als er in de titel ...- Louis staat wil het zeggen dat ik in de plaats van Louis ga schrijven en als er ...- Jessica staat praat ik dus in de plaats van Jessica. Ik hoop dat jullie het leuk gaan vinden en veel leesplezier met het volgende stukje. xxx

Ik liep naar boven en zag Louis en Niall samen in bed liggen. Ik zuchte en liep naar Noa haar kamer. Ik zag Noa in haar bedje liggen en er lag een lege fles melk naast haar bedje. Ik liet haar slapen en ging naar beneden.
'Noa ligt in haar bedje boven.' zei ik.
'Wie heeft haar daar gelegt?' vroeg Dena.
'Louis waarschijnlijk.' zei ik.
'Waar is hij?' vroeg ze.
'Boven in bed met Niall.' zei ik.
'Kom.' zei ze en ze liep naar boven. Ik ging achter haar aan.
'Opstaan!' riep ze.
'Wow, roep niet zo.' zei Louis.
'Ik had gevraagd om niet te veel te drinken en je doet het toch.' zei ik een beetje boos en ging Noa uit haar bed halen en liep naar de badkamer. We wasten ons allebei en om kwart na negen was ik klaar om te vertrekken.
'Dena ik vertrek met de bus naar de kinderarts.' zei ik.
'Ik ga mee liefje.' zei Louis en wou zich rechtzetten maar ging onmiddelijk terug liggen door de hoofdpijn.
'Nee.' zei ik en vertrok naar de bushalte. Toen we bij de dokter waren moest Noa een spuitje krijgen. Noa begon hard te wenen.
'Sssstttt.' zei ik.
'Voila, flinke meid.' zei de dokter.
'En is alles goed?' vroeg ik.
'Ja, alles is perfect. Als ze vier maanden is moet je terugkomen.' zei ze.
'Ok, bedankt.' zei ik en vertrok. Toen ik op de parking was stond Louis daar. Ik stapte in.
'Het spijt me liefje echt waar.' zei Louis en legde zijn hand op mijn bil.
'Het is niets, maar doe je het aub nooit meer.' zei ik.
'Beloofd.' zei hij en gaf me een kus. De week vloog voorbij en we waren ondertussen al in Los Angelas geweest en morgen vertrokken we naar België. We zaten bij Lou in haar appartementje, om Lux te komen halen.
'Ik heb een grote valies gemaakt.' zei Lou.
'Ik zie het.' zei ik en begon te lachen toen toen Lou binnen kwam met een grote, zware valies. Louis zette de valies in de auto.
'Ik ga haar zo missen.' zei Lou.
'Dat snap ik, maar ze is in goede handen bij ons.' zei ik.
'Dat weet ik.' zei Lou.
'We zullen dan maar vertrekken zodat we allemaal vroeg in bed kunnen want om zes uur vertrekken we met de auto naar België.' zei Louis.
'Hey luxje, flink zijn bij Lou en Jess ehj en ik ben snel terug.' zei Lou tegen Lux en gaf haar een dikke kus en knuffel.
We staken eerst Noa in de auto en dan Lux en we vertrokken naar ons appartementje in Nederland. Toen we er waren gaf ik Noa nog een flesje en legde haar in haar bedje. Daarna maakte ik Lux klaar en legde haar ook in bed. Ik ging ook in bed liggen en Louis kwam naast me liggen. Ik ging op hem liggen en we begonnen passioneel te kussen. En niet veel later vielen we in slaap.

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen