Foto bij 010

Hmm had ik toch gisteravond een mooie 1D kalender in elkaar gezet, wilde ik hem bestellen maar ik kon even niet bij mijn internetbankieren-apparaat (hoe heet dat ook alweer?). Dus ik op 'terug' klikken, ervan uitgaand dat de bestelling wel geannuleerd zou worden, zodat ik m dan vandaag zou kunnen bestellen. Wat denk je, kijk ik op mijn mail, staat er zo'n mailtje dat mijn bestelling 'op tijd verzonden zal worden'. Ik dacht echt HUH hoe kan dat ik heb helemaal niks besteld! Nou waren de kalender en de kerstkaarten die je erbij kon krijgen tijdelijk gratis (hoefde alleen bezorgkosten te betalen jaja), maar hellup ik heb hem niet besteld en toch wel en nou weet ik niet of ie nou wel of niet binnen 3 weken hier is xD
Stomme ikke (a)

(Leana ziet zo ongeveer uit zoals op het plaatje, in mijn hoofd is ze iets anders maar dit was de beste foto die ik kon vinden haha :p)

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (1)

  • Liesiemo

    Jaaaaaa ze komen!
    Maar, maar David moet wel weer lief gaan doen *-*

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen