Foto bij 023 Katie Jane Adams

Er komt vanavond nog een stukje als er 5 kudo's zijn, want ik ben erg druk vanmiddag dus ik kan niet zomaar een stukje geven haha =) Als je Twitter hebt, wil je me dan volgen? =) LINK. Veel succes op school iedereen xx

Ik kan echt niet acteren, straks heeft hij door dat ik het niet echt meen? Dan gaat alles helemaal fout. Ik verzamel wat moed, en zeg het dan toch maar. “I like you too.” Harry kijkt me verrast aan. “Really?” Oke Harry, dat is een domme vraag. Nee, natuurlijk niet echt, maar dat ga ik jou niet zeggen. “Yes.” glimlach ik. Ik kan eigenlijk nog best goed liegen, al zeg ik het zelf. Hij heeft het volgens mij niet door. Harry’s hoofd komt steeds dichterbij, tot onze lippen elkaar bijna raken. Ik deins achteruit, als ik ineens een flits zie. Harry gaat ook naar achter, en we blozen allebei. Ja, ik bloos ook. Gewoon omdat het genânt is. “What was that?” vraag ik. “Paparazzi.” zucht Harry. “I have to go, sorry Katie, but otherwise you’ll get much hate if we’re together. It will go around on the whole world, and pictures will come in magazine’s. They’ll write some rubbish about us, so it’s better if I leave now, and tell them we’re just friends, because we are.” ratelt Harry. Ik knik even. Harry staat op, en loopt de Starbucks uit. Ik pak ook snel mijn spullen, en ik loop de Starbucks uit. Ik zie Harry nog net weglopen, maar ik ga hem niet achterna, waarom zou ik ook? Ik sms hem snel even.
Maybe we can meet in the hotel? There’s no paparazzi. I want to know you better. x Katie
Ik kan natuurlijk het niet laten zitten zo, want dan word hij nooit verliefd op mij. Ik loop terug naar het hotel, waar Faye me al ongeveer staat op te wachten. “En, hoe was het?” “Kan beter, net toen hij me wilde zoenen was er een cameraflits, en toen zei hij dat hij moest gaan.” zeg ik. “Ach, dat komt wel goed joh, nog een date en hij is hopeloos verliefd op je.” “Hoe was het eigenlijk met Liam?” vraag ik. “Ik wist niet dat het zo makkelijk was, we hebben gezoend, en er was ook paparazzi, maar dat is juist goed, want zo word ik al meteen beroemd.” zegt ze. “Well done Faye.” zeg ik, en ik geef haar een knuffel. Mijn mobiel trilt, ik zie dat ik een smsje van Harry heb.
Tonight at 8 pm at the bar? I’m sorry for what happened at the Starbucks x Hazz
Ik sms snel even terug dat het goed is, en dat het niet uit maakt. Faye leest het smsje ook. “Goed gedaan Katie! Je hebt je ‘tweede’ date met Harry!” roept ze hard. “Stil Faye, we staan nog altijd in de lobby.” sis ik. Ze haalt onschuldig haar schouders op. “Dan gaan we naar de kamer.” zegt ze. Ik knik even, en we lopen naar de kamer.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen