Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (37)

  • StrikjesMuis

    Echt een superstory ookal ben ik nog niet klaar
    Vanaf hoofdstuk 59 alles opgeslagen voor offline lezen voor morgen. Heen en terug 2, 5 uur in de auto. Nu ff ander verhaal van jouw zoeken :)

    1 decennium geleden
  • Merida_Feather

    Het is nu 00:07!
    Morgen heb ik weer school en dat kan me niks schelen maar, man jij kan schrijven!
    (Ja ik weet dat ik een late lezer ben, maar dat maakt me geen ene reet uit!

    1 decennium geleden
  • ZAYNKIDRAUHL

    Ik heb je story net gelezen tussen het studeren en de examens door, het was een lekkere relaxtijd voor mij als ik je story kon lezen. Ik kon nooit wachten tot men pauzes zodat ik kon lezen en ik moet zeggen dat ik hem supah dupah vond echt super leuk! Hij zat leuk in elkaar met ups and downs, het is de eerste Niall story die ik lees en ik moet zeggen hij is meer dan geslaagd! Dankjewel voor ons lekker leesvoer en leuk leesplezier te bezorgen (:

    1 decennium geleden
  • Venicegirl

    waa gosh i am addicted to your stories!! damn het is verslavend weer zo'n super verhaal ik kan er npg veel meer ovee zeggen maarja de bedoeling bljjft t zelfde: you're an amazing writer Xx lieke ps t beste hoofdstuk vond ik denk dat stukje waarin harry dacht dat ze zelfmoord wou plegen en dat niall dan komt echt lief

    1 decennium geleden
  • Nashton

    Wauw, ik heb gister en vandaag dit verhaal gelezen en je kan echt geweldig schrijven. =)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen