Foto bij •56

Hmm.. promised to write some more but I didn't, I'm a bad sheep.

Italic -> Dream ;3

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (6)

  • Othello

    omg. Hij gaat justin vermoorden =o ik weet het zeker

    1 decennium geleden
  • Triplet

    Ohmygod, ik voel me bijna verplicht om ook een lange reactie te plaatsen. Bijna. ^^

    1 decennium geleden
  • Appelpudding

    SMUFF ik haat je je weet dat ik geen lange reacties kan schrijven omdat ze altijd vol staan met nonsens maar omdat jij het bent zal ik hetnproveren met je durp en teouwens waar blijft mijn Paula pudding muehahhaha ik faal exht in typen vooral nu want ik typ dit op mijn mobiel en dat typt langzaam op Q ja ik weet het vaagheid en dan nu over je story gadver ik zag die tong dus voor me echt like wtf justin voelde je dat niet ofzo ieuwl die moeder in zin. Droom is echt gestoord okeey tja en aaae niall is weer supah cute my superhero oke sorry niall maar pudding gaat over alles man ik haat
    Mijn typspasme vandaag word en laaange dag en hahahhaha ik hou van jouw derp face gewoon GE NI AAAAAAAL oke weetje mijn vingers doen pijn en mij. Hersenen omdat ze teveel onzin kweken en... Het is focking koud houd je trouwens meet van bananen pudding of van aardbeien pudding? Aangezien jij geen chocola lust wat erg schandalig is ghehehe ik bedoel OREO IS HEILIG OKE! als er ooit oreo pudding of pepernoten pudding of appel pudding in de winkel komt ben ik dood en kun je me vinden in de hemel nou ehm ja ik heb mijn best gedaan denk ik en woowdit is echt een goede sport voor je duimen gheheheje GO NINI GO JUJU GO JIALL FOREVAAH YEAHH
    hmkey
    Byee xxzj

    1 decennium geleden
  • stupidOTP

    Smuffie smuffie smuffie toch.... Jussies moeder heet Pattie... Maar toch ben en blijf je lief!! Die gif is supermegafoxyawesomehot !!!!!BAM!! Ik wil nog snel een stukje!ja ik weet het goed Nederlanders hè??ik ben het goedste in Nederlanders van de klas. Had je niet gedenkt hè?okay die was ÜBER cliché.... OMG dat woord was duitslanders!!!ik verveel me.... Wanneer gaan jussie en Nini eindelijk trouwen, en wij?? Moeten het nog maar eens overleggen! Ik ga nu droge dingen er bij zetten lalalalalalala M!!!!! HIGBOZZZZ!!!!!!! Ik kan WMYB op de piano omfg!!
    Ja deze reactie loopt nu op zijn einde.... Maar ik zeg nog even hoe veeeeeeeel ik van je hou, wacht dat kan ik niet opschrijven....er zijn te weinig owoorden voor xD o nee er zijn fudging geen woorden voor!!!
    Spreek je nog wel huneyyy!!!
    HIGBOZZZ

    1 decennium geleden
  • pizzayn

    HALLO IK BEN VAN HET MINISTERIE VAN TOVERKUNST EN IK KOM U ARRESTEREN WEGENS HET GEBRUIK VAN TOVERKUNSTEN BUITEN ZWEINSTEIN. U HEBT DE LACHBEZWERING GEBRUIKT EN HEM GEZET OP HET OPENEN VAN DE LINK "PRIVE BERICHTEN". ALS HIEROP WERD GEKLIKT EN DE NAAM 'DORAWALRUS' VERSCHEEN IN BEELD MOEST HET SLACHTOFFER LACHEN, OF HET DAT NOU WILDE OF NIET. U WORDT VERZOCHT NU MEE TE KOMEN ZONDER TEGEN TE STRIBBELEN.
    Geen woord over mijn Harry Potter obsessie. MAAR IK HOU VAN JE VERHAAL EN DAT KWAM IK EVEN DUIDELIJK MAKEN MET DAT TOTAAL NIET APARTE STUKJE DAARBOVEN. DAT JE HET EVEN WEET IK BEN JE FAN.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen