Foto bij 004 Katie Jane Adams

Er was niet echt een leuke reactie ! Sorry! Als er bij dit hoofdstuk leuke reacties worden geplaatst komen er twee shoutouts! We zitten helaas niet in de top, maar er zijn wel 2 kudo's! Ik vind dat jullie nog wel een stukje verdienen :) Als jullie een kudo geven zijn jullie trouwens heel lief, nu ook al c:

Als ik thuis kom, loop ik snel naar boven. Ik wil nu wel eens weten of we echt hebben gewonnen. Ik heb – helaas – geen gele kaart gekregen. Alleen een eindeloze preek. Wel jammer, anders had ik mijn vijfde gele kaart, en dan is een leuk getal. Ik doe m’n laptop open, en wacht tot hij is opgestart. “Stom rotding.” sis ik, als hij heel langzaam is. Als hij eindelijk is opgestart, ga ik snel naar m’n mail. Twitter, Twitter, Twitter, Facebook, WeHeartIt.. Oh hier : Gefeliciteerd! Ik klik het mailtje aan, en begin met lezen.
Gefeliciteerd Katie, je mag samen met een vriendin One Direction ontmoeten! Uit alle tienduizend inzendingen is die van jou uitgeloot. Zorg dat je 20 Februari op het vliegveld in Amsterdam , Schiphol, bent. Het vliegtuig gaat om 11:02. Voor de tickets moet je aan de balie je naam opgeven, en dit mailtje uitprinten als bewijs. We wensen jou en je vriendin een leuke tijd in Londen, en natuurlijk met One Direction. Wat we nog niet hadden gezegd, is dat je ook naar het concert mag in de Londen Arena. Je krijgt daarvoor VIP- kaartjes, en jullie zitten op de eerste rang, vooraan bij het podium. Het concert is op 23 Februari, en het begint om 20:00. Voor de Meet & Greet moet je backstage, maar alles word voor je geregeld. De Meet & Greet duurt ongeveer een uurtje, of misschien iets langer.Als je nog vragen hebt over het vervoer, of het hotel, kan je ons mailen of bellen *nummer*.
Met vriendelijke groet,
De redactie van de Hitkrant

Ik pak snel m’n iPhone, en ik zoek Faye’s nummer. “Faye speaking?” hoor ik. “Faye, we hebben echt gewonnen! We gaan naar Londen!” gil ik. “Oh my gosh, dat is geweldig!” “Er is wel een minpunt.. We moeten naar het concert, en daarna is de Meet & Greet, én we zitten helemaal vooraan.” zucht ik. “Neem je oordopjes mee? Ik hoef de muziek niet te horen, ik wil ze alleen maar zien.” “Zal ik doen, we moeten 20 Februari op Schiphol zijn, het vliegtuig gaat om twee over elf.” “Oké, wat gaan we eigenlijk zeggen bij de Meet & Greet? Ik kan echt geen Engels!” Ik zucht even, Faye heeft gelijk. We kunnen geen Engels, alleen maar Hello, How are you, en I Love You. Niet echt veel dus. “Dat word opletten de komende dagen bij Engels..” “Ik koop wel een boekje met van die standaard woorden. Ik ga echt niet opletten bij Engels.” “Goed idee! Gaan we morgenmiddag shoppen? Of doen we dat in Londen pas?” vraag ik. “In Londen natuurlijk! We gaan sowieso naar de Oxfordstreet!” gilt Faye blij. Ik hou m’n iPhone even op een afstandje, zo hard gilt ze. “Ik ga even wat foto’s van One Direction opzoeken, kan ik me alvast voorbereiden op de knapheid.” zeg ik. “Oke, tot morgen!” “Doei!” zeg ik, en ik hang op. Ik kan echt niet wachten om naar Londen te gaan!

Reageer (5)

  • Amandatacooo

    17 en slecht in engels?? Heb je onder een steen geleefd ofzo ? x)

    1 decennium geleden
  • LauraAime1D

    Haha!!! Ik zou een moord doen voor alles wat zij krijgen, en zij praten over oordopjes?!?!?! OMG!!! xxx

    1 decennium geleden
  • malikdjx

    Hahah facking blij omdat je naar london gaat en die 1D maakt niet uit YOLOOO! hahahahahaa kei leuk verhaal :)

    1 decennium geleden
  • Itsinhis1DNA

    5 is inderdaad een leuk getal! Oordopjes? Wat is er mis met die meiden? xD Niet vooraan willen zitten! Dat is bijna een misdaad xD

    Snel verder!(H)

    1 decennium geleden
  • Marly2801

    haha, een 5e gele kaart, want dat is een leuk getalxD en ik ga me voorbereiden op de knapheid!xD
    echt een genius stukje!
    snel verder!(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen