HARRY POV

Hoe durft ze?! Hoe kan Anna denken dat ze mijn dochter kan vermoorden?! ONZE dochter?! Zo harteloos, om Darcy's leven zo te laten eindigen. Wie denkt ze wel niet dat ze is?!
Kwaad loop ik naar huis, mijn opties aan het bedenken. Ze had wel gelijk, het is haar keuze wat ze met haar lichaam wilt doen. Ik heb daar helemaal niks over te zeggen omdat we niet getrouwd zijn of iets dergelijk. Eigenlijk zou haar het liefste willen opsluiten in een kamer totdat Darcy geboren is, zodat ze kan zien hoe mooi onze dochter wel niet zal zijn... Maar dat is illegaal en dus kan op opgepakt worden.
Zou ik wraak kunnen nemen? De pers vertellen wat er aan de hand is. Of misschien zijn de fans beter. Ik kan niet eens bedeken hoeveel haat ze zou kunnen krijgen omdat ze alleen al Harry Styles kleine dochter wilt vermoorden. Ze zou publieke vijand nummer 1 worden.
What the hell, Harry? waarom denk ik hier eigenlijk over na? Geen enkele haar op mijn hoofd die zo denkt om Anna dat aan te doen. Natuurlijk, ze maakt een verselijke keuze... maar het is mijn eigen schuld. Ik had haar nooit zo moeten afwijzen. Ik had nooit met haar naar bed moeten gaan in de eerste plaats. Het was allemaal een grote fout. Een stomme, dronken, fout. Ik vind het gewoon vervelend dat Darcy de prijs ervoor zal moeten gaan betalen.

De volgende dag probeerde Anna me te bellen. Waarschijnlijk om haar excusses aan te bieden om onze dochter te vermoorden. Ik heb niet opgenomen. Eigenlijk heb ik nog nooit opgenomen als ze me belde. Ik ben ook gestopt met haar geld op te sturen, ze heeft het nu toch niet meer nodig. Ik wil dit alles gewoon het liefste vergetten, maar zodra iemand het woordje 'baby' of 'zwangerschap' noemt of alleen al een klein kindje te zien op straat breek ik al helemaal.
Zes maanden later vanaf die nacht, heb ik eindelijk opgenomen zodra Anna me belde...

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen