Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (3)

  • theguardian

    EINDELIJK MIJN LIAM STUKJE (:
    okay ik hou nu van je, en ik vind dit echt een fantastisch stukje. snel verder xx

    1 decennium geleden
  • Pia

    Volgens mij ben ik de enige die wil dat Mila met Harry gaat haha, zayn doet echt irritant hij is zo eigenwijs dat hij het gewoon niet wil toegeven! Het is een goed stukje hoor! (: Hmm ik heb gelukkig de eerste toetsweek al gehad maar ik heb maandag herkansing van mno en donderdag engels presentatie. Zit in examenjaar dus moet sws al best veel doen haha veel succes met je overhoringen!

    1 decennium geleden
  • Aves

    Ik vind het een pracht stuk. Het is leuk om te zien hoe Zayn en Harry elkaar afmaken haha. (Voor degenen die mij niet kennen: dit was een grapje.) Ik vind het goed geschreven hoor, hoewel er nog steeds niet veel is opgehelderd behalve dat Zayn enorm jaloers is. Maar dat wist ik al!
    Ehm, ja, ik moet 30 jaar kunstgeschiedenis in mijn hoofdrammen. Een Frans boek uitlezen, huiswerk maken én een Engels boek lezen. En één weekje. Maar goed, ik ga weer aan de slag en succes met je school!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen