Ik werd wakker… Ik had een raar gevoel, alsof ik al veel te lang slaap. Ik hoorde allemaal stemmen, maar er drong niets door. Mijn ogen waren gewoon open maar ik zag eigenlijk niets. Alsof ik in een donkere kamer lig, zonder voorwerpen, alleen het bed waar ik op lag. Ik voelde een hand op mijn voorhoofd. Weer stemmen. Langzaam kwam ik een beetje bij. Iemand schoof me een stukje opzij. Ik voelde dat er iemand naast me kwam liggen. Heel stevig om me geen. Dat was een fijn gevoel. Ik begon een beetje te zien. Ik hoorde de stemmen om me heen ik kon ze verstaan. Iemand fluisterde iets in me oor: “Ik ben zo blij dat je er weer bent, ik heb je gemist. Kun je me horen? Kun je ook wat zeggen?” Hij was zo bezorgt ik weet niet waarom… “Wie ben je?” Ik voelde tranen over m’n wangen, maar ze waren niet van mij. “Ginger asjeblieft…” Hoorde ik iemand snikken. Er lach een jongen naast me. Zijn ogen twinkelde door de tranen erin. “Louis?” Op dat moment kon ik niet meer zeggen. “Kan ik iets voor je doen Gin?” “Ik ben misselijk en m’n enkel doet pijn.” “Je hebt je voet gebroken en je bent heel erg hard met je hoofd op het ijs gevallen.” Zei Louis. “Hoelang ben ik bewusteloos geweest?” “Bijna 20 uur. Ze dachten dat je in koma lag, want je hebt heel erg gebloed…” “Ik ben moe.” Ik drukte me dicht tegen Louis aan en viel in slaap.

Toen ik weer wakker werd was Louis weg. Eerst dacht ik dat hij me had achtegelaten met een stom briefje. Maar toen ik het briefje las snapte ik waarom. Louis moest damen met One Direction gaan oefenen. Volgende week hadden ze een optreden. One Direction was het niet echt meer want alleen Louis, Niall en Harry waren nog in leven. Ik vond het jammer dat ik niet aarn hun tweede optreden kon. Het was erg speciaal voor me en ook voor Louis. Bij het eerste concert stond ik tussen het gewonen publiek. Maar voor het tweede concert had Louis VIP kaartjes beloofd. Even later hoorde ik mijn telefoon. Het was een smsje van Louis en het was super lief:

Lieve Ginger,

Ik vind het zo jammer dat je niet mee kan naar het concert.. Waarschijnlijk mag je overmorgen weer naar huis, en dan blijf je lekker bij mij! Ik mis je wel heel erg hoor. Het repeteren voor het concert gaat super. Het word echt geweldig.

Kusjes Louis <3

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen