Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (4)

  • TomxMydrug

    Prachtig..

    Snel verder <3

    1 decennium geleden
  • AlreadyGone

    Super, ze zijn weer samen! (hoera)
    Voor de rest ben ik het eens met de reacties van de mensen onder mij. Die Ria moet weg, en de beste manier lijkt me dan ook een DNA-test. ..
    Snel verder! (flower)
    x

    1 decennium geleden
  • BlackLeather

    Ik zal maar meteen met een deftige reactie komen aangezien mijn chaggie bui over is :) Ik moest werken vandaag en daar had ik totaal geen zin in en dan had ik ook nog eens zeurende klanten en ach ja....ik dacht laat ik het je maar even vertellen.

    Oke terug naar het verhaal. Ik ben heel blij dat Tom weer terecht is en ik kan het alleen maar eens zijn met Raveness. Laat ze maar zorgen dat Ria een test gaat doen zodat ze er achter kunnen komen wie de echte vader is. Ik weet haast zeker dat Tom dat niet is en dan kunnen ze meteen die verradelijke **** het huis uit schoppen!!

    Snel verder, want zoals gewoonlijk is het weer prachtig geschreven!!

    xx

    1 decennium geleden
  • Raveness

    OMG!!!!!!!!!!!!!!

    Snel verder gaan please

    En laten ze Ria maar snel een DNA test laten doen ofzo iets in die trend dan kunnen ze die ook gelijk naar de echte vader van het kind trappen....

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen