Foto bij ``141``

(Gordon^^^^^^^^^(de man))

LEZERS!!
ik ben van plan ieder van jullie 1 rol in 1 missie te laten krijgen!
dus zeg even wat jouw naam van jou karakter is, hoe oud zij/hij is. of ze de jongens of Alex al kende, wat voor missie ze hebben en of zij iets met een van de jongens gaat doen (le sexy time)
CARLY (claudia) DIT GELD NIET VOOR JOU (en je weet vast wel waarom)
Hope u enjoy!

Die avond gaan we naar een bar om aan nog meer informatie te komen. Ik was voor de eerste keer bereid geweest om me eens iets anders te dragen dan mijn lange broek. Sam opent de deur en houd zijn hand op. Met een lach pak ik zijn hand aan en stap uit de auto. Ik had een hotpants aan met zwarte laarzen. Het shirt komt net over mijn navel. De kou van die avond doet me even rillen. Voor ik er erg in heb wordt er iets naar me toe gegooid. Ik vang het op en kijk naar Dean’s jack. Met een lachje doe ik hem aan en loop achter de jongens naar binnen.

‘twee bier en…’ Dean draait zich naar me om en ik ga tussen hem en Sam staan. ‘voor mij een sex on the beach’ zeg ik met een ondeugend lachje. Ik voel hoe Dean en Sam allebei even ongemakkelijk gaan verstaan maar ik reageer er niet op. ‘we zoeken mensen’ zegt Sam dan. De barman kijkt even naar ons en knik. ‘iedereen zoekt iemand’ Sam glimlacht even en haalt een briefje van 50 tevoorschijn. De barman neemt hem aan. Ik draai me om met mijn drankje en luister niet meer naar het gesprek maar laat mijn blik over de mensen gaan. Hier en daar zie ik een man mijn kant op kijken. Als mijn drankje half op is duw ik mezelf een beetje van de bar af en kijk naar Sam en dan naar Dean. Ze knikken bijna onopgemerkt en we lopen met z’n drieën weg. Wel lopen door een steegje en Sam knikt. Dean pakt me bij mijn pols vast en duwt me zachtjes tegen de muur aan terwijl Sam verdwijnt. ‘ik snap nog steeds niet dat ik dit moet doen’ sis ik. Dean grinnikt en houd me met een arm vast. ‘Sam heeft eerlijk verloren met steen-papier-schaar’ ik hoor de voetstappen en pak Dean snel beet. Dean verstijft heel even maar drukt zijn lippen dan in mijn nek. Ik kan net over Dean’s hoofd kijken terwijl de man die ons gevolgd was om de hoek komt. Verschrikt sla ik een gilletje als ik Dean’s tanden zachtjes in mijn nek voel zinken. De man komt dichterbij. Onze ogen ontmoeten elkaar en dan wordt hij hard tegen de muur aangeduwd door Sam. Dean duwt binnen No time een mes tegen de mans keel. ‘lach voor ons’ de man kijkt eventjes naar het mes. ‘rustig, ik ben geen vampier!’ antwoordt hij. ‘laat het zien’ antwoord ik terug. Hij tilt langzaam zijn lip op. ‘kan je nu dat mes laten zakken?’ vraagt hij nog een beetje gespannen aan Dean. Dean doet het mes weg en kijkt even naar mij. Ik wrijf over mijn nek waar Dean me had gebeten. Hij lacht geniepig naar me. ‘Dean, ik zweer je dat ik wraak neem’ grom ik dan.

Reageer (3)

  • FallinTime

    ooh wo vampire dean ogosh xD I like it when she takes her revenge ^^ spannend :D

    1 decennium geleden
  • GetHimAPony

    JA I KNOW WAAROM XDDDDDDDDDDDDDDD Ghehehehe >;]

    1 decennium geleden
  • crazycatlady

    je had die van mij een tijdje geleden al gevraagd(: en geweldig stukje! i love de gif en dean is weer eens lekker zichzelf ;) echt goed stukje(: love it<3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen