18 okt 2012 - 20:53

Ondanks dat ik veel alcohol kan drinken, heb ik nog nooit een kater gehad. Ik weet dus niet hoe een kater voelt, maar volgens mij kan het niet veel verschillen met verkouden zijn op de lopende of verstropte neus na. De afgelopen dagen heb ik rondgelopen met vreselijke hoofdpijn dankzij mijn verkoudheid. Verschrikkelijk. Nu is het aan de beterhand met mijn neus, maar mijn hoofd voelt nog steeds de druk en de pijn. Verdorie. Dus als ik me moet inbeelden hoe een kater zou zijn, denk ik voortaan gewoon aan verkouden zijn. Dan is al het storende lawaai pijnlijk en heb je alleen nog maar zin om terug in je bed te kruipen en een dikke winterslaap te houden. Helaas kan dat niet. Ik haat ziek zijn.

Maar wat ik nog meer haat, is dat ik ziek ben net nu ik stage heb. Ik loop nu 9 weken stage als sociaal werker op een personeelsdienst. Ik vind het enorm leuk tot nu toe, maar het ziek zijn, vertraagt alles. Je moet je dubbel zo hard concentreren en naar een scherm kijken, doet pijn. Ik heb echt zo vaak de neiging om mijn hoofd neer te leggen om het even steun te geven. Ja, ik heb dat één keer gedaan. Ik was alleen in het kantoor en had een heel zwak moment. Ik lag nog maar net neer en er kwam iemand binnen. Gênant. "Waarmee kan ik u helpen?"

Bah, ik heb een hekel aan ziek zijn. Ik zal nog maar eens op tijd in bed kruipen. Of toch proberen. Ik ben te hard aan Quizlet verslaafd om op tijd naar bed te gaan. Dat is jullie schuld!

Wie is er nog allemaal ziek? Of wie heeft er onlangs ook iets gênant meegemaakt? I want a cyberhug!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen