31 aug 2012 - 12:21

Yihaa! mijn herexamens zijn voorbij, dus de vakantie kan herbeginnen. Ahja, voor die 2 weekjes dan toch.
Dat was allereerst al een vreugdekreet. Mijn column gaat deels over de examens. Ik heb ooit al eens geschreven dat je vaak sentimenteler bent tijdens de examens. Dat je bijna doordraait omdat de pot choco leeg is of omdat je broertje met het laatste lekkere koekje is gaan lopen. Na deze examens kan ik aan dat sentimenteel gedrag een extra dimensie aan plakken: stommiteiten. Jah, stommiteiten, dat is in twee opzichten: ik lijk soms dom tijdens de examens en ik doe vaker gekke dingen. Tjah, dat eerste: ik lijk echt blond (wat ik ook ben in donker formaat). Dan lijkt het alsof ik net heb leren rekenen ofzo. Het duurt een tijdje voor ik iets door heb. Dat is natuurlijk heel handig als je je samenvattingen aan het leren bent!
Het tweede, meer stommiteiten begaan tijdens deze periode, was nog niet nieuw voor me. Maar deze periode heb ik mezelf toch echt wel ver laten gaan. Natuurlijk doe ik wel eens gekke dingen. Ik leef daarvan en het is een leuke uitlaatklep. Maar afgelopen weekends heb ik me echt wel misdragen. Zoals misschien enkelen weten, zit ik in een kayakclub. En zoals vele niet weten staat mijn club zowat bekend om veel alcohol binnen te spelen. Als er een beker zou zijn voor het meeste bier te drinken op een toertocht, zouden wij die iedere keer mee naar huis nemen.

Afgelopen weekends zaten we met de club op verplaatsing voor toertochten. Natuurlijk maken we daar gigantische feestjes. Ik ook, maar afgelopen weekends heb ik 'extra' meegedaan. Dan loop je daar nog halfzat rond om 4u in de ochtend terwijl je om 8u uit bed moet om daarna stabiel in je boot te gaan zitten. Ghaha, je kunt 's ochtends altijd zien wie er goed gefeest heeft! Dat extra meer alcohol drinken is nog zo'n grote stommiteit niet, maar het laatste weekend wel. Ik heb me er echt letterlijk zat gezopen. We zaten met enkel jeugd in de kantine. We waren eerder naar de nachtwinkel geweest voor sterke drank en die waren we in snel tempo leeg aan het drinken. Ik zat daar als enige meisje, ik moest dus mijn eer al hoog houden. Daarbij kwam ook nog dat ik er eentje van 'Kastel' ben en dus ook de eer van Kastel hoog moest houden samen met nog 2 compagnons. Sterke drank , straffe bieren en mixdrankjes; dat ging dus niet goed samen. Maar toch: ik wou niet onderdoen voor de jongens, wat mij dus echt zat/dronken heeft gemaakt. Wat er daarna gebeurd is, is niet voor iedereen zijn oren bestemd. Nee, er kwam geen drugs aan te pas en nee, ik ben niet zwanger. Hetgeen wat erna gebeurde, is gewoon te gênant voor mij en voor de andere jongens (zowel van mijn club als van de gastclub). Waar het nog beter op neer komt: een stommiteit.

Nu denk ik heel vaak nog aan vorig weekend. Het was een geweldig weekend, maar ik heb me geweldig misdragen en dat gaat nu al heel onze club rond. Zat zijn en met 2 jongens in een tent liggen. Goh, zo erg is het toch niet? :')

Tjah, ik geef de schuld aan de examens. Het is allemaal de schuld van school. Hadden ze me maar geen herexamens moeten geven! Ik geloof het zelf nog niet, maar dat komt nog wel. Hopelijk heb ik tegen dat ik mijn volgende column schrijf, me beter gedragen op feestjes.
Phoe, hoe zijn jullie op feestjes? Loopt het wel eens uit de hand? Of heb je een hekel aan feestjes?

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen