8 juli 2012 - 12:03

Vandaag wil ik jullie wat vertellen over doelen met deadlines stellen in het leven. Ik kan bijna niet zonder deadlines. Ik stel graag doelen en ik heb graag dromen, maar als ik niet zeg wanneer ik ze zeker af wil hebben, raakt het ook niet af. Zo ook met enkele stories van me. Ik ben gewoon begonnen met het doel een rond verhaal te maken, maar zoals je kan zien, is er geen enkele volledig af. Ik weet dat ik niet de enige ben die zijn verhalen maar half af maakt. Ik kom zo constant verhalen tegen op Q. Maar in tegenstelling tot hen, heb ik voor mezelf een langdurige queeste gemaakt. Mijn doel is om binnen de 8 maanden 4 stories volledig af te schrijven. 8 maanden lijken lang, maar ze zijn zo voorbij aangezien je niet iedere dag evenveel kan schrijven vanwege je hobby’s en dergelijke. Waarom 4? Omdat ik 4 verhalen heb die niet af zijn, maar ik nog steeds een geweldig concept vind. Sommige verhalen zijn origineel en zijn uniek op Quizlet. Daarom vind ik het de moeite om ze af te schrijven.
Bij mij ligt het probleem bij stories dat ik het soms druk heb. Dan heb ik amper tijd om te schrijven en verwaarloos ik mijn verhaal. Na die drukke periode ben ik gewoonweg mijn verhaal vergeten en ben ik weer vrolijk andere dingen aan het doen. Goh, wat zullen mijn verhalen me haten omdat ik hen negeer.

Als het me uiteindelijk lukt, zal ik waarschijnlijk in enkele verhalen wel een kloof hebben qua schrijfstijl. Aan sommige verhalen heb ik jaren niet meer aan geschreven. En ik vermoed dat mijn schrijfstijl toch iet wat verbeterd is. Ach ja, misschien kan dat een volgende doel met een deadline worden: de verhalen herschrijven met een grote schrijfstijlkloof.

Ik ben ondertussen maandag begonnen aan mijn avontuur. Dus dat wil zeggen dat zaterdag 2 maart om 23.59 mijn persoonlijke deadline is. Ik hoop zo hard dat het me gaat lukken. Als het me niet lukt, ga ik er misschien ook nog een kleine straf op zetten voor mezelf. Hebben jullie ideeën?

Hoe loopt het met jullie stories? Schrijven jullie hem aan één stuk af of begin je die na een tijdje te verwaarlozen net als ik?
Trouwens, als jullie zin hebben om net als ik een kleine queeste op te starten om een oud verhaal of meerdere verhalen af te maken, dan mag je me altijd een pb sturen. Misschien kunnen we elkaar in inspiratieloze tijden steunen. ;)

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen