4 dec 2011 - 13:39

Ik geloof normaal niet in goede voornemens, maar deze wil ik echt wel waar maken. Soms heb je geen inspiratie. Als het inspiratie een fonteintje zou zijn, dan zou die leeg staan. En soms heb je van die momenten dat zoveel geweldige gedachten door je heen stromen. Dan doet die fontein overuren aan het uitspuwen van water. Wat gebeurt er dan? Je hebt niets bij om je ideeën op te schrijven. En dan vergeet je het… Weg idee.

Ik haat mezelf soms echt omdat ik zoveel mooie ideeën had en ze niet kon opschrijven. Ik vergeet soms dingen snel, zo ook ideeën. Dus ik wil me gaan voornemen altijd een stukje papier en een pen bij te hebben. Het enige probleem met voornemens is dat ik weet dat ik ze niet ga naleven. Dat is al jaren zo. Daarom dat ik er ook al jaren geen meer heb gemaakt. Maar toch, dit kan ik misschien wel waar maken. Hoe moeilijk kan dat nu zijn? Iedere jas en tas voorzien van een stukje papier en een pen.

Ik zie het al voor me. Dat papiertje gaat op alle mogelijke manieren volgeschreven staan. En op het eind van de dag ben ik het kwijt. Dat zou weer typisch zijn. Of ik ben zo wanhopig op zoek naar dat papiertje dat ik ondertussen mijn idee vergeet. Zelfkennis.

Achja, we zien wel. Wedden dat ik morgen al vergeten ben dat ik een papiertje in mijn tas ging steken?

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen