25 okt 2011 - 21:00

Soms moet je genieten van het leven. Momenteel bloei ik helemaal open terwijl de andere bloemen nu net verdorren. Ik heb al weken het gevoel dat ik op mijn plaats zit. Sinds mijn intrede als sociaal werker in spe, ben ik gelukkig. Het studentenleven lacht me toe. Alles loopt voorlopig nog op rolletjes. Ik weet gewoon dat ik op mijn plaats zit. Daardoor zit ik ook goed in mijn vel. Dat straal ik ook uit. Ik krijg vaak de opmerking van anderen dat ze zich op hun gemak voelen bij me, dat ik zowel rust als energie uitstraal. En net die complimentjes doen me goed.

Ik kan me niet herinneren dat ik ooit nog eens zo’n periode heb gehad. Periodes die zwaarder en triestiger zijn, onthoudt iedereen. Maar het leven bestaat niet enkel uit de downs. Iedere keer zijn er vele ups, ook al zijn ze maar klein. Ik ga deze periode ook koesteren en goed inprenten. Zo weet ik steeds dat het leven ook zijn mooie kanten heeft.

Dit is ook mijn tip naar iedereen: blijf niet te lang piekeren. De downs in je leven zijn maar tijdelijk. Geniet van de mooie momenten en werk er ook naar toe. Als je niets doet, geraak je ook niet uit je daalmoment.

Kort maar krachtig:
Koester de mooie momenten. ;)

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen