Foto bij ~15-the last hope

Oproep!! Willen julliemplzzzzzz de 1D story leze vn een vriendin vn me :3
Thnxxxxx

http://www.quizlet.nl/stories/100948/be-mine-forever--niall-james-horan/

Jack pov

Eenmaal aangekomen in tortuga ga ik naar 'the captains daughter'. Het café waar ik altijd kom voor vrouwelijk gezelschap.
Ik ben opzoek naar shanti! Ineens val het stil. Al het gepraat stopte en het geklinkt van rumflessen was ook ver te zoeken.
William pov

Opeens hoor ik achter me een paar voet stappen. 'dus... Jullie zoekn mij? Wat moet ik doen? Wat is de reden en hoeveel word er betaald?' vraagt een meisje met bruin achtig haar. Jack gebaard dat ik naar achteren moet. 'jij bent de enige die bijna gewonnen heeft van Barbossa, hij heeft mijn dochter! Jij moet me helpen om haar terug te krijgen!! Ik betaal je 20 shillings.'
Ze kijkt mij en Jack bedednkelijk aan en zegt dan dat het goed is.
Met zijn 3en lopen we weer terug naar de pearl.
Jack en shanti lopen naar de kapiteins hut om een plan te bespreken. Ik ga naar de boeg en ga op het boegbeeld zitten. Ik word daar altijid rustig van... D eerste zijn die de route bekijkt. Het water wat tegen mijn voeten aan spat maakt me kalm. Maar toch blijf ik maar denken aan mijn geliefde die daar nu waarschijnlijk helemaal gek word... Ik hou van haar! En ook ik zal alles doen om haar terug te krijgen!

Melody pov

Op de een of andere manier weet ik dat Will nu aan me denkt. Dat is ook niet zo gek als je bedenkt dat we over een week trouwen. Er komen 2 piraten naar me toe. Die halen me uit de cel en zeggen dat ik naar Barbossa moet. Ik word naar de kapiteinshut begeleid. Als ik de deur in loop word die meteen achter me dicht gegooid. Barbossa zit me daar met een enge grijns aan te kijken...

Reageer (1)

  • dineniel

    ow zo erg...

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen