De avond op het stand was echt geweldig. Helaas is het al weer 2 weken geleden. Ik lag lekker met Louis in bed, zijn lichaam was warm en het mijne koud. Het was heerlijk om zo bij hem te kunnen zijn! Ik ben al bijna een maand weg van huis. Gelukkig geeft m'n moeder me de tijd om me het verlies van mijn vader te laten verwerken. Het werd steeds kouder en kouder. Het werd al weer heel snel donker. Ik vond deze tijd verschrikkelijk. Zo deprimerend. Gelukkig het ik Louis om me heen. Zijn zachte warme adem blaast in m'n nek. Het kriebelt, en ik krijg er een beetje kippenvel van, maar het voelt goed. Ik bewoog een beetje en Louis was gelijk wakker. Ik hoorde zachtjes in m'n oor gefluisterd; "Weer een zware dag." Het ik ongeveer 3 weken geleden dat we Liam hebben verloren. We vonden het vreemd dat er al een tijdje geen moord pogingen zijn geweest. "Kom op we komen er samen wel door heen." Zo moedigde ik Louis altijd aan. Ik heb het idee dat hij er niet veel aan heeft maar toch geef het weer een extra duwtje.

"Ginger ga je mee naar het strand. We gaan met z'n zessen." "Zes?" "Niall neem zijn vriendinnetje mee. Ik ken haar ook niet hoor." "Ja ik ga wel mee, ik heb wel weer zin in een beetje plezier." Plezier, dat was eigenlijk een beetje het enige wat me nu kon afleiden.

Het zachte briesje streek door onze haren. Het vriendinnetje van Niall was echt heel aardig, en spontaan. Het eerste was ze zei toen ze ons zag: "Hey in ben Lincy. Wat leuk om jullie te ontmoeten!" Ik mag haar echt heel erg, en ze past er goed tussen. Niall, Harry, en Lincy waren een beetje vaag aan het doen op het strand. Ik liep samen met Louis, rustig hand en hand achter die 3 kleine idioten aan. Het enige wat ik hoorde was de wind en het gekke geschreeuw van Niall, Harry, en Lincy. Het moment wat heerlijk. Op het moment dat ik me realiseerde dat Zayn er niet was ging mijn telefoon. "Met Ginger." "Hallo Ginger." Hoorde ik met een enge stem. "Wie is dit?" Louis keek me raar aan. "Hallo wie is dit?" Vroeg ik nog een keer. Niall, Harry en Lincy waren uit het zicht. "Oké Niall stop met je telefoon grapjes. Als ik op hang hoef je niet nog een keer te bellen." Toen ik op wilde hangen hoorde ik de enge stem weer zeggen: "Ginger ik zou niet ophangen. Als jij nu ophangt dan zal Zayn sterven." Ik schrok zo dat ik meteen stopte met lopen." Ik drukte het gesprek weg want ik was bang. Ik werd opnieuw gebeld. Ik besloot op te nemen. "Dat was een domme keuze Ginger." "Hou op wie ben je!?" Schreeuwde ik. "Vraag dat maar aan Liam." Zei de enge stem weer. Het was de moordenaar. Op de achtergrond hoorde ik Zayn op hulp schreeuwen. "Je hebt 2 keuzes. 1. Je maakt het uit met Louis en laat hem gaan, en praat nooit meer met hem. 2. Je gaat verder met je leven en Zayn zal ter plekke sterven." Er was even een enge stilte. "Je liegt stop, deze grap gaat te ver. En ik zou Louis nooit zomaar laten gaan. Als je hem wil hebben moet je het verdienen." Ik was zo wanhopig en bang. "Foute keuze." Zei de enge stem weer. Ik hoorde Zayn op de achtergrond schreeuwen. Hij had pijn. Toen hoorde ik was schoten van een geweer. Het was weer stil, en de beller beëindigde het gesprek. Ik viel op me knieën in het warme zand. Louis zei van alles tegen me maar er was niets dat binnen kwam. Ik begon stilletjes te huilen. Er was maar één ding wat ik kon zeggen: "Zayn is dood."

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen