Foto bij 220. || Rainbows ||

Weer een stukje dichter bij het einde... :(

"Oké, dan zijn we een band van zes leden met veel nationaliteiten. Hoe gaan we onszelf aan de aandacht brengen en hoe gaat de band heten?" ging Liam heel serieus verder. "De Natoreo's!" riep ik meteen en keek grijnzend de groep rond. Je kon een spelt horen vallen zo stil was iedereen.
"Nee Nialler, gewoon... Nee." zei Louis en schudde met een serieus gezicht zijn hoofd. Nou zeg. Ik kwam tenminste met een idee! Ik liet mijn hoofd steunen op mijn gitaar. "Justin and the chipmunks?" stelde Justin grijnzend voor. Iedereen begon te mopperen. Ook ik. Want ik was geen chipmunk... "Behind the Smiles," zei Louis alsof hij net een nieuwe diersoort had ontdekt. "Nee." zei ik meteen. Dat wasecht niks. "Jumping Jelly's!" zei Zayn en begon heel hard te lachen. Ik keek hem vaag aan. Dat was wel de slechtste naam ooit. Ik vond The Natoreo's nog het best.
"One Direction." zei Harry bedenkelijk. Ik keek op. Iedereen knikte. Oh, kom op! Één richting mocht wel, en de natoreo's niet? Dat van mij had diepgang. Veel nationaliteiten, en oreo's... Das toch veel cooler dan 'One Directipn'?
"Waarom dat wel en de natoreo's niet?!" vroeg ik beledigd.
"Omdat de Natoreo's klinkt als een Mexicaans gerecht." zei Zayn met een droog gezicht. Daar had hij..... Eigenlijk best wel gelijk in. Nou en?! Ik hou van pittig eten. Kijk naar Nando's.
"Dat is toch lekker?" vroeg ik teneergeslagen. "Ja, maar een band hoort niet een naam van een gerecht te hebben." zei Louis bijdehand. Tsss, stomme mensjes.
"Maar, het word dus One Direction?" vroeg Liam. Iedereen stemde in, en dus stemde ik ook maar met tegenzin in. Ik wist dondersgoed dat ik over een paar dagen de naam helemaal te gek vond. Ik was nu alleen nog boos omdat ze mijn idee afgekraakt hadden.
"En hoe krijgen we aandacht?"
"IK BEN GOED MET AANDACHT!" Louis. Natuurlijk. Wie anders? Welke persoon op deze wereld hield er nou meer van aandacht dan Louis?
"Oké, Louis doet missie aandachttrekkenvanbelangrijkemensendiehetgeenbaluitmaaktdatkoeiennaaktzijn." zei Justin. Ik grinnikte. "En jij doet vanaf nu niet meer missie verzineennaamvoordemissie." zei ik en gaf hem een knipoog. Hij stak zijn tong naar me uit. Zo ontstond er een gevecht tussen gekke bekken. Die Justin uiteindelijk won. Justin was nou eenmaal de koning van de gekke bekken. Dat moest ik hem nageven.

Reageer (2)

  • Triplet

    Weer een stukje dichter bij het einde...
    Dat klinkt behoorlijk dramatisch. ;c

    1 decennium geleden
  • IronRainbow

    Haha en ik ben de Koninging van de gekke bekken.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen