Foto bij 219. || Rainbows ||

:D
ONE DIRECTION KOMT NAAR NL! IK WIL KAAAAAAARTEEEEEN! MAAR K BEN BLUT DUS K MOET GELD LEEEEEENEEEEEN :(

Maar Justin zag er niet uit alsof hij zich ergerde aan het feit dat wij ook wel redelijk leken te kunnen zingen.
"Hey stelletje kikkererwten, zijn we nog op tijd voor een feest?" hoorde ik 3 stemmen tegelijk zeggen. Waarna drie jongens het balkon op liepen en elkaar lachend een highfive gaven. Dat hadden ze ingestudeerd. Ik herkende alleen de krullenbol, dat was Harry. De jongen die in de kleding winkel werkte.
"CHAZZZ, RYAN, HARRY!" riep Justin en sprong op om de drie jongens tegelijkertijd plat te knuffelen. Nu wist ik wie de andere twee jongens waren. Chaz en Ryan. De jongens die ik had gebeld om Justin te verrassen.
"Hé, ik hoorde dat je in een band zit?" ik herkende Chaz' stem en wist zo wie wie was. Hij wees met zijn duim achter zich. Waarschijnlijk bedoelend dat hij dat gehoord had van de mensen binnen.
"Ja, dat weet ik ook pas sinds... Twee minuten terug. Chaz, Ryan, Harry dit zijn Liam, Louis, Niall, Zayn, en Daniëlle." stelde Justin de mensen aan elkaar voor. Ze begonnen gelijk door elkaar te kletsen en ik had geen idee meer wie tegen wie sprak.
"Hey, kan ik me misschien bij de band voegen? Ik heb altijd al in een band willen zitten..." vroeg Harry plots aan mij. Ik knikte maar wat.
"Maar, HO STOP IEDEREEN EVEN STIL." bedaarde Liam iedereen tot stilte. "Hoe zit dat nou? Gaan we een band vormen, ja of nee? Wie heeft er de tijd voor en zou het willen?" vroeg hij en keek rond. Hij stak zelf zijn hand op. Mijn hand volgde. En toen Justin ook zijn hand op stak, begon ik te stralen.
Zayn stak verward ook zijn hand op, Harry ook, en nu keken we met zijn allen naar Louis.
"Tsja, ik weet het niet hoor..." zei hij twijfelend.
Harry zuchtte en ging naast Louis zitten.
"Kommop, das leuk." zei hij en Louis leek meteen omgehaald te zijn. En verdacht Harry van omkoperij. Maar dat maakte me niet uit. Omgekocht of niet, Louis deed mee. Daar ging het om.

Reageer (4)

  • xSinaasappel

    xD

    1 decennium geleden
  • IronRainbow

    Hahaha xd

    1 decennium geleden
  • stupidOTP

    duhuh Louis en Harry? love at the first sigh...daarom doet Louis mee xD
    okay mijn theorie...

    1 decennium geleden
  • loveyou1D

    haha leuk!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen