Hey schatten ;d Ik ben vandaag ziek thuis en ik zal mijn ouders proberen te overhalen om morgen ook thuis te mogen blijven. Daarbij, morgen is de laatste dag voor de herfstvakantie en ja. Ik hoop dat ik mag thuis blijven, vandaag zal ik een aantal stukjes prroberen voor te schrijven x Hope you like, Reacties en kudo's zijn altijd welkom :) xx Love you all

Het vliegtuig landde met een kleine schok terug op de begane grond en de intercom schoot aan. "Dear passengers, we have landed in Greece. Please take as soon as possible your equipment and luggage and leave the aircraft. If you lose something please go to the flight attendants and fill in a form. More information is available there. We wish you a pleasant stay " de intercom sloot af en de tekst werd nogmaals herhaald in het Duits en Frans. Nadat we alles bijeen geraapt hadden liepen we het vliegtuig in. Jade was als eerste die het vliegtuig uit was en meteen riep ze: "Hello Greece!". Jesy begon te lachen en riep: "Hello hot boys!" Leigh-Anne en ik lagen strijk door het tafereel. Ik stak mijn handen in mijn jaszak en voelde een blaadje zitten. Ik opende en las het blaadje

This is my number, if you need something. Just call. Thanks for being a friend in one hour for me. Much love Jillian.
Het was een blaadje van de stewardess die dus Jillian heette. Ik zal haar straks wel een smsje sturen, nu moest ik doorlopen naar het busje.

Het busje stopte voor een enorme villa en iedereen zijn ogen kregen de kost. We keken onze ogen uit, het was echt een prachtige buurt. We hebben zo'n twee uur in het busje moeten zitten om hier te raken. De sfeer zat er enorm goed in, samen met de andere kandidaten die ook in het busje zaten hebben we heel wat liedjes gezonge. Van Tina Turner tot Justin Bieber. We hebben heel wat gelachen, foto's genomen en gewoon genoten. En dat is wat we moeten doen, genieten. We wandelden het huis binnen en ik liep voorop. Er hing een enorm mooie luster aan het plafond. Iedereen hun mond zakte open en zacht grinnikte ik door hun reacties. Volgens mij kon enkel Madonna zich zoiets veroorloven. We werden naar onze kamer gebracht. Het was prachtig, knus, een echte droom kamer vond ik. Het paste wel bij de rest van het huis, zo droom, sprookjes achtig.


Die avond sliepen we onze eerste avond daar, morgen zouden we al op zoek moeten gaan naar een perfect liedje voor ons. Jade en ik hadden al wat zitten denken en we dachten aan Cry me a river of zo'n soort liedje. We zouden zingen voor Tulisa, en als ze ons goed vond mogen wij in haar team. We hadden bij het avondeten ons schema al gekregen. Morgenmiddag vier uur, moesten we een liedje gekozen hebben en na het avondeten al geoefend hebben. Overmorgen hadden we laatste dag oefenen en dan 's avonds performen en het beste geven. Ik was wel zenuwachtig, maar nu eerst slapen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen