Foto bij hoofdstuk 18

Bij dag drie overleden 2 tributen die staan in het geel omkaderd .


Gevallen tributen
Glimmer District 1 door Katniss ( District 12)
Jongen District 10 door natuurlijke dood ( honger en dorst)

Ik had ontbeten en ging de spelen nog maar eens verder kijken .
Katniss zat in een boom en onder sliepen de beroeps , blijkbaar heb ik wat gemist de beroeps hebben Katniss gisteren avond in de boom gejaagd en wouden haar vermoorden hoorden ik in een uitgebreid verslag.
Ik keek goed Peeta lag ook onder de boom maar euhm .. ik snap het niet waarom zit Peeta bij de beroeps ? en nu krijg ik mijn antwoord de verslag gevers zeggen dat hij help Katniss te vermoorden .
Ik verschoot wel een beetje en Prim naast mij ook en ze pakten mij vast , maar hoe kan dat ? ik dacht dat Peeta verliefd op haar was ? of was dat maar een val voor Katniss ? veel vragen zoemden in mijn hoofd.
Toen gingen ze weer over naar de spelen Katniss zat boven in de boom iets door aan het zagen maar wat toch ? toen ik goed keek zag ik het een bloedzoekers nest die beesten zijn heel gevaarlijk je kan er vreselijke dagdromen van krijgen of erger de dood.
Ik zat vol spanning toe te kijken hoe ze de tak weg zaagden terwijl de beroeps maar aan het slapen waren , opeens valt de taak naar onder de beroeps worden wakker met een schok iedereen liep zo hard weg als ze konden alleen er bleef een meisje liggen ze riep hulpeloos het was het meisje van 1 Glimmer opeens stoppen ze met bewegen ze zal wel dood zijn en dan gaat het kanonschot .
Katniss kwam uit de boom heel van de wereld ze had waarschijnlijk een paar steken gehad van de bloedzoekers " ik hoop maar dat Katniss weet dat je de naalden eruit moet trekken " zei Percy "Hoezo" vroeg ik " wel als je de naalden er niet uithaalt dan kan je bloedsvergifteging krijgen of hevige bloedingen krijgen" zei Percy ik trok een beetje een vies gezicht .
Opeens had Katniss de pijl en boog van Glimmer in haar handen dat wou ze dus doen toen kwam Peeta uit de struiken gelopen en zei dat ze moest rennen Katniss dwaalden weg en viel ergens in slaap , het kleine meisje Rue hielp haar recht en verzorgden haar wonden.
Verder deze dag van de spelen is de Jongen van 10 ook gestorven door de honger en dorst.

Reageer (2)

  • PippinToek

    @candy2001 nee toch niet in de film zegt rue tegen katniss wat er nog allemaal is gebeurt en rue zegt ' het meisje van 1 ( glimmer ) en de jongen van 10 kijk maar eens na (:

    1 decennium geleden
  • LearnToPlay

    de jongen uit 10 was toch al dood gegaan bij het bloedbad? of ben ik nu gek

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen