Foto bij Het nichtje van Bill & Tom. #4

--

Toen we weer thuis waren wou Bill, natuurlijk, een film zien. ‘Welke dan?’ vraag ik hem. ‘Sex and the city!’ zegt Bill, terwijl hij die uit zijn tas pakt. ‘Oohnee, heeft hij hem ook nog eens zelf meegenomen.’ zeg ik, terwijl ik de film aanpak, en hem in de dvd-speler stop.

De volgende dag, ik sta op, en kleed me aan. Dan maak ik Bill en Tom wakker. ‘Wakker worden!’ schreeuw ik de 2 kamers in. ‘Mmmm!’ hoor ik Tom zeggen, die blijkbaar een ochtendhumeur te pakken heeft.

Na een tijdje gewacht te hebben, heeft Bill zich al aangekleed, Tom ligt nogsteeds in zijn bed, en zie ik Bill zijn kamer al uitlopen. ‘Tom maar wakker maken?’ vraagt hij aan mij. ‘Ja, is goed.’ zeg ik, en ik loop naar de badkamer voor wat water. Samen lopen we Tom’s kamer binnen. Bill knijpt Tom’s neus dicht, en ik gooi het ijskoude water over Tom heen. Tom schrikt meteen wakker. ‘Aaaaah!’ schreeuwt hij. ‘Godverdomme!’ scheld hij, en hij stapt uit bed. Bill en ik lopen naar beneden om te gaan ontbijten. Ik zie dat mijn moeder ook al wakker is. ‘Goeiemorgen.’ zegt ze, en ze gaat verder met de tafel dekken. ‘Goeiemorgen.’ antwoorden Bill en ik.

Na ontbeten te hebben, zien we Tom naar beneden lopen, die ook gaat eten. Hij is nogsteeds kletsnat van het ijskoude water. ‘Wat is er met jou aan de hand?’ vraagt mijn moeder aan Tom, als ze hem helemaal nat ziet. ‘Ik ben nat.’ zegt Tom gapend. ‘Ja, dat zie ik.’ zegt mijn moeder, die een broodje voor Tom klaarlegt. Ondertussen moeten Bill en ik weer lachen om Tom, die onze actie dus niet echt fijn vond.

Deze x ff een kort deel. :')

Reageer (1)

  • Ecee

    .VERDERSNEL.SNELVERDER.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen