Foto bij tweet TEN

Oh oh oh oh, eigenlijk moet ik dit niet doen.
Maar hier is weer een stukje voor jullie!
Omdat ik net zag dat ik wel 30!!! abo's heb :)

HAPPY!!! Dankje dankje dankje dankje (H)

Ik zou het dan wel heel leuk vinden als ik voor dit hoofdstukje in de plaats wel ietsiepietsie meer reacties krijg.
Deal?

(heeft iemand anders op twitter nog de foto's van de #louischarityfootballmatch gevolgd?
Ik wel ^.^ ff een foto hierboven

Melisssa’s moeder neemt plaats op de bank en we ploffen allebei naast haar. ‘Nou barst los.’ zegt Melissa’s moeder en ze kijkt haar dochter aan. ‘Ik ga met Fleur op vakantie.’ valt melissa gelijk met de deur in huis. ‘Zozo. En wie kwam op dat idee?’ vraagt Melissa’s moeder met een verrast gezicht. ‘Mijn vader en moeder.’ zeg ik. Melissa’s moeder kijkt verbaast. ‘Ik zal het wel even uitleggen.’ zeg ik en ze knikt. 'Nou. Mijn vader kan nooit ver op vakantie met ons vanwege zijn werk.' zeg ik. De moeder van Melissa knikt als bevestiging dat ze dat wist. 'En nu hebben mijn vader en moeder bedacht dat ik samen met Melissa op vakantie mag omdat ik al oud genoeg ben en omdat ze vinden dat ik ook wel eens een wat leukere vakantie mag hebben.' 'Oke. Dat is leuk!' zegt de moeder van Melissa. 'Maar waar gaan jullie dan heen?' 'Londen.' zegt Melissa met een grote glimlach op haar gezicht. 'Naar Londen? Zo zo, jullie zijn wat van plan.' zegt de moeder van Melissa en ze kijkt bedenkelijk. 'En wanneer zijn jullie van plan om te gaan?' 'We willen o... Wacht. Bedoelt u dat het dan goed is?' vraag ik met een verbaast gezicht. 'Natuurlijk Fleur. Waarom zou ik het niet goed vinden. Het is niet mijn idee en Melissa is al oud genoeg lijkt me.' en ze glimlacht breed naar ons. 'Bedankt mam!' zegt Melissa en ze geeft haar moeder een dikke knuffel. 'Het is al goed.' lacht ze. 'Maar wanneer willen jullie gaan?' vraagt ze nog een keer. 'We willen overmorgen gaan. Mijn moeder heeft het vliegtuig al geboekt.' zeg ik. 'Oke. En heeft je moeder ook al een hotel geboekt?' ' Ja. Het hotel heeft ze ook al geboekt.' zeg ik. 'En hebben jullie al plannen voor waar jullie heen willen?' vraagt de moeder van Melissa en ze kijkt ons met een nieuwschierige blik aan. 'Uhm. Nou nog niet echt.' zeg ik. 'Dan gaan we straks wel even op internet wat leuke plekjes zoeken! Maar nu gaan we mijn koffers inpakken.' zegt Melissa en ze staat op en trekt me mee. Ik word de trap half opgesleurd door Melissa en ik hou me stevig vast aan de leuning. 'Zo!' zegt ze en ze trekt haar kleding kast open. Nou, volgens mij hoeft ze geen nieuwe kleren te kopen. Ze heeft er al genoeg! 'Oke. Jij gaat mij helpen met kleren uitzoeken. Want zonder jou neem ik mijn hele kast mee, en dat is een beetje veel.' zegt ze lachend. 'Dat is een goed idee.' lach ik terug. 'Wacht. Ik weet iets. Jij maakt nu even een lijstje met alle soorten kledingstukken die jij hebt. Bijvoorbeeld broeken, bloesjes, rokjes. En al dat soort dingen. En dan zet ik er achter hoeveel jij er van mee mag nemen.' zeg ik en ik moet even ademhalen na deze lange zin. 'Oke, dat is goed.' en Melissa pakt pen en papier.

Tien minuten later heb ik het gekregen briefje al weer terug gegeven en ik kijk wat Melissa er van vind. Melissa kijkt het lijstje door en mompelt ondertussen wat. 'Maar drie broeken?!' vraagt ze bijna schreeuwend aan me. Ik kijk haar vreemd aan. 'Hallo? Maar drie broeken? We gaan maar een week op vakantie. Je hoeft toch niet elke dag een andere broek aan. En je hebt ook nog rokjes om aan te trekken.' zeg ik. 'Oh, en we gaan ook nog shoppen! dus het is wel goed zo. Mopperend stemt ze toch toe en ze begint haar tas in te pakken. 'Zal ik ook een bikini meenemen?' vraagt Melissa. 'Waarom?' vraag ik terug. 'Misschien kunnen we kijken of er een leuk subtropisch zwembad in de buurt is ofzo? Ik neem hem voor de zekerheid zoiezo mee.' 'is goed.' en ik knik instemmend.
'Nu gaan we even kijken wat we kunnen gaan doen.' zegt Melissa en ik knik en neem plaats op de bureau stoel. Ik start de computer op en wacht totdat hij klaar is.


OK. Ik zag bij een andere story iemand die een paar keer onderaan het hoofdstuk een invul ding zette. En dan moesten de abo's het invullen. En de leukste werd gekozen. En die kreeg een shout out voor een story. Ik denk dat ik dat ook ga doen! Reacties please als je het ook een goed idee vind :)

Reageer (3)

  • ElinexHoran

    Leuk idee (: wil namelijk wel meer lezers (:

    1 decennium geleden
  • iWriteStuff

    leuk idee ! en leeeeuk stukje !

    1 decennium geleden
  • e_p

    Goed idee!!! Weet trouwens iemand waar de kudo knop is gebleven als je leest op de iPod? X

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen