Foto bij Stylinson - fav ship

Harry Styles/Louis Tomlinson

Ja ja, de eerste RPF ship van de lijst. Dit is overigens niet mijn allereerste RPF-ship. Dat was Romeo/Yu, een ship waar ik inmiddels niet meer zo fan van ben. Misschien wijd ik daar nog een later hoofdstuk aan.

Wat ik met Stylinson ook ontdekte, is hoe frustrerend RPF ships kunnen zijn. Twee mensen die zo ontzettend veel van elkaar houden en er toch niet aan toe geven. Elke beweging, elke opmerking en elke blik tussen Harry en Louis lijkt vol liefde te zitten. Het is zo duidelijk dat ze een verhaal hebben dat niemand kent. Maar hoe kan het dan dat ze toch vriendinnen hebben? Dat klopt niet. It's just not right.

En dan zit ik achter mijn beeldscherm te 'now kiss'- en en er wordt maar niet naar me geluisterd. Er is niets frustrerender dan dat.


Populaire fanfic: Mute, door: TroubledPro (justlovingonedirection)
Ship anthem: Kiss me, door: Ed Sheeran

Reageer (1)

  • Delic

    Elke beweging, elke opmerking en elke blik tussen Harry en Louis lijkt vol liefde te zitten. Het is zo duidelijk dat ze een verhaal hebben dat niemand kent. Maar hoe kan het dan dat ze toch vriendinnen hebben? Dat klopt niet. It's just not right.

    Izza coverup.
    En dan zit ik achter mijn beeldscherm te 'now kiss'- en en er wordt maar niet naar me geluisterd. Er is niets frustrerender dan dat.

    Ze zouden een 'hoe overleef ik' boek moeten schrijven, fangirl editie.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen