Foto bij 010 Mexx Smith

Hey, slow it down.. Whataya want from me??:)
Okey srry flauw.. Dat liedje speelt nu in mijn kamer xD.
HEEEEEYYY WHATAYA YOU WANT FROM MEYYY
In ieder gevall.....
Little things is gewoon geweldig vind ik:). Ik en Judith (mijn beste vriendin) hadden gewoon dik de neiging om iedereen te gaan knuffelen na het horen van t liedje :$.
Echt!!
*smelt, smelt*

Daarnaast gaan we ook die hard proberen om kaartjes voor het concert 3 mei te krijgen! Das toch in onze mei vakantie en leren voor examens kan heus wel een dagje minder!

Ik moet zo werken en ben pas weer echt laat thuis (vergadering :(), als er heeeeeeel veeel reacties en kudo's zijn (en dan bedoel ik echt bes veel, want er zijn zo'n 220 abo's) komt er weer een stukje :).

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (16)

  • Chocolate1D

    ik wil zoooooooooooooooooooo graag tickets, maar dan wel op 1 mei (kwoon in België)
    en little things is serieus het mooiste liedje ever xxxx

    1 decennium geleden
  • DancingBunny

    IK GA MISSCHIEEEN OWWWWWKKKK!!!! met 2 klasgenoten misschien!!

    1 decennium geleden
  • Bts

    Omfg, tgat's Ed FUCKING Scheeran

    1 decennium geleden
  • MatthewHealy

    Euw geuwd, ik mag ook naar dat concert!! Alleen een van mijn friends niet en die antwoordde nie. Ik ben zo fucking blij dat ik me toen ik een ipod wou kopen bedacht. Want ik zou m toch binnen een week kapot gemaakt hebben (jepp, zo onhandig ben ik, mn mobi is ook al een miljoen keer van de tafel of de trap afgedonderd.

    Maargoed, een vriendin van de basisschool gaat ook en miss kan ik dan met haar mee, maar er zitten nog 8 directioners in mijn klas en er mag er vast wel eentje mee.

    Totaal nutteloze reactie, maarja. Ik had geen tijd voor een hoofdstuk schrijven vandaag, want ik was te druk met bellen met die vriendin. Toen ik op hitkrant.nl zag dat ze naar NL kwamen, gilde ik keihard, waarop mijn moeder nogal boor reageerdde xD Ik gilde nog een keer toeen ze had gezegd dat ik mocht, als zij mij en mn vriendinnen kon halen en brengen.

    Dit boeit jou vast geen ene flikker, maar het moest er gwn uit, en ik houd van je story

    Xx-
    Ginger

    1 decennium geleden
  • esmee024

    OMG ik wil ook na et concert maar ben dan in Turkije :(

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen