Foto bij Drarry - otp

Draco en Harry

Drarry is mijn OTP - oftewel One True Pairing. Dat is ook echt iets dat heel belangrijk is. Ships komen en gaan, sommige blijven, andere laten een onvergetelijke indruk achter, maar Drarry is er altijd.

Het begon allemaal in de herfst van 2009. Via via kwam ik op het verhaal Harry and Draco van Jessxclusive. In die tijd was het nog niet erg bekend op Quizlet en er waren ook nog zeker niet erg goede verhalen. Maar het koste weinig om me over te halen. Waar sommige reacties nog verbaasd waren, was ik in één klap verkocht. Ik wist nog helemaal niets over het geweldige Drarry-fandom dat erachter zat. Ik wist nauwelijks dat het mijn eerste non-canonship was.

Sindsdien zijn Drarry en ik onafscheidelijk. Soms is het was obsessiever, soms wat rustiger, maar als het even niet lekker gaat met een andere ship, weet ik dat ik Drarry altijd heb om op terug te vallen. Met een lijst van ruim 20 (lange) fanfics ben ik nog lang niet uitgelezen, en hopelijk vind ik in het vervolg genoeg inspiratie om ook zelf te schrijven.

En tot die tijd heb ik Drarry.
Always.


Populaire fanfic: Beautiful world, door: Cinnamon
Ship anthem: Tomorrow, door: Chris Young

Reageer (1)

  • Delic

    Draco and Harry, sitting in a tree.
    S-N-O-G-G-I-N-G.
    (Dat was nodig, want redenen.)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen