De laatste keer kwamen we Tom tegen en werd ie weggejaagd door een groepfans en we hadden wel ze telefoon nummer!

Van shoppen tot vriendje![TH]Denkend aan hem.
Iris:pov:
**Met het fijne idee in ons hoofd dat we Tom hebben ontmoet waren we op weg naar huis. Ik vond het jammer dat bill er niet ook was hij is echt de leukste vind ik. Maar Ilja vindt Tom de leukste dus voor haar is het een geluksdag. Oh en wacht we hebben Tom’s telefoon nummer en dan mag ik misschien ook wel Bill spreken.

Ilja POV:‘Iris niet te hard van stapel lopen!’ Zeg ik terwijl ik zelf ook het helemaal te gek vindt dat ik Tom heb ontmoet recht voor me. Daarna hoor ik het geluid van de bus deuren. ‘We moeten er uit’ zeg ik tegen de half dagdromende Iris. En we stappen uit. Na 5 min. lopen zijn we thuis. Hè, hè dat was een vermoeide maar super leuke dag en blij gooi ik alle tassen vol nieuwe spullen op tafel. Iris volgt mijn voorbeeld en al gauw is de tafel niet meer bruikbaar dus eten we maar voor de tv. Na het eten ben ik zo moe dat ik meteen me bed in duik en in slaap val. Iris bleef nog even beneden.

Iris POV:
Ik start de computer op want ik wil nog heel even tegen Dana praten over wat ik vandaag allemaal weer is heb mee gemaakt. Gelukkig haar poppetje staat online en ik klik haar aan.
IrisXvampire: Heei
Daantje!: Hoooi!
Daantje!: Alles goed met jou?
IrisXvampire: Ja je raad nooit wie ik vandaag in stad tegen kwam?!
Daantje!: Nou??? Ben nieuwschierig!
IrisXvampire: Tom van TH! <3
Daantje!: Echt super Nicee! Ben jaloers
IrisXvampire: Dat hoeft niet hoor..., Maar ik ga slapen xx.HVJ
Daantje!: Slaap ze Sgat! xx

Reageer (1)

  • Infinitum

    hiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphiphip

    :Y)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen