Foto bij I'm not the easy kinda girl

@ Azulchicka, fijn om te horen hoe mensen het soms anders interpeteren - iedereen heeft er natuurlijk een ander beeld bij en dat is ook het leuke van verhalen en boeken. Het is in zekere zin ook een vertrouwenskwestie... Ze vind het ook moeilijk om hem te vertrouwen juist omdat ze het in het algemeen - en dan met name mannen - het vertrouwen van mensen moeilijk vindt. Wat heeft haar daar toe gezet? De gebeurtenissen die ze in het verleden heeft meegemaakt.

Mag ik vragen wat je vreemd vind aan die opmerkingen? Ik bedoel niet ieder personage is per definitie "goed" in een verhaal. Ik weet niet of je de studentenscene en dan met name de studentenhuizen heb meegemaakt, maar in sommige huizen gaat het er zo aan toe, lang niet allemaal gelukkig, want ik heb zelf ook in een studentenhuis gezeten een tijdje, en dat was gewoon allemaal heel netjes :). Maar daar gaat het niet om. Ik probeer hier typetjes neer te zetten. En juist een bepaalde uitspraak kan ze vormen. Juist omdat het hier om een groot studentenhuis gaat, heb je niet alle ruimte om iedereen uitgebreid neer te zetten, anders wordt het saai. Wat kun je uit die uitspraken halen? Dat Daisy een beetje de "slut" des huizes is en alleen uit is op een avontuurtje en dat Melanie het typische, verwende studentje is. Hiermee is "de fundering" voor deze twee karakters gezet, waaruit ik mensen meer een richting kan aangeven van hoe ze zijn. Beiden houden ze dus ook niet echt rekening met een ander. Vooralsnog, er wonen in totaal acht studenten in dat huis, ik kan niet aan iedereen een half A4 besteden, anders leest het niet lekker. Daarom is een duidelijke actie/monoloog nodig om ze in te luiden. Maar ik snap wel dat het je irriteert, ik had zelf ook moeite gehad met hun als het "real life" was. Hoop dat je het nu een beetje begrijpt :). Daarnaast moet je het allemaal met een knipoog aannemen he, als je de rest van mijn verhaal heb gelezen, weet je dat ik het af en toe met een dramatisch/ironische ondertoon schrijf ;-). Als je vragen heb, hoor ik ze graag. Je mag ze ook per PB of GB sturen.

Voor de rest; leesze! Hoop dat jullie het een leuk stukje vinden :). Mijn dag kan in ieder geval niet meer stuk :). Ik schrijf voor een grote, nederlandse website columns en heb net een hele gave CD thuisgestuurd gekregen van Someday, echt leuke muziek, waar ik heerlijk op kan schrijven :)!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (7)

  • Merchantson

    hahah! geniaal; ik heet ook manon XD. mn moeder zegt nogal vaak ik mn shirt omhoog moet trekken...:$XD haha leuk geschreven weer!

    1 decennium geleden
  • Rembrandt

    Ze weet toch dat dit een bedrijf is en geen stripclub?

    1 decennium geleden
  • MacGyver

    Ik snap het.

    En die Manon is ook echt zo'n type, denk ik dan. Ik denk dat ik er zelfs iets van had gezegd. En dan niet op een aardige manier.

    1 decennium geleden
  • DreamerN

    Whoo go Julia !!
    *hopend op nog een stukje* (A)

    1 decennium geleden
  • Skyper

    Nou ik zou zeggen, zet je muziek op en activeer nog een stukje! dan kan mijn dag ook niet meer stuk!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen