Foto bij No reason is needed for loving  - Nicholas Jonas - 17

No School Is Great ^^
xx

POV Jenny

Ik stond met open mond te staren naar Nick en Roxanne, de vonken vlogen eraf, zoals zij met elkaar zongen, gewoon niet te doen. Joe kwam naast me staan ,"het is ons gelukt", "aha, kijk hoe gelukkig ze zijn" Samen stonden we zo nog even te kijken, het liep af en ze omhelsde elkaar. "Morgen staat het in alle boekskes ><" , "I know, maar zo is ons leven nu eenmaal". Hij klonk een beetje verbitterd, maar daar vroeg ik later wel naar, ik keek nu naar Rox en NIck, die naar een kleedkamer liepen. Na 5 minuten, "Kom, we gaan onze tortelduiven even moeten storen, Nick moet terug het podium op." Joe greep m'n hand en trok me mee naar de kleedkamer. Daar stonden Nick en Roxanne in een innige omhelzing. "Nick binnen 10 sec terug het podium op. Joe had mijn hand nog steeds vast. "Ik moet terug op", "veel succes dan", "dankje".


POV Nick

Ik klom het podium weer op samen met mijn broersen we gaven voor de laatste keer deze avond het beste van onszelf. NAdat we onze fans bedankt hadden liep ik direct naar Roxanne en drukte een zoen op haar lippen, "Geef me 2 min. om me te douchen", "Ok" ze gaf me nog een zoen. Ik liep naar de kleedkamers.
-2min later-
"Ben er weer" ik stond weer naast Roxanne, "zie ik ook wel :p, trouwens heb je kogelvrije vesten?" Ze keek me aan, "neen , waarom?"..."We gaan iets levensgevaarlijks doen"..." en dat is?"..." Onze ouders voor eens en voor altijd duidelijk maken dat we van elkaar houden."

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen