Jenny dwong mij

dus het ligt aan haar

mrjaa dan gaan jullie eerder blij zijn xD

want dan kunne jullie weer wa leze

mr hij suckt echt waar

xx

Dit was dus het moment voor Jess om beginnen te springen en doen. “Rustig , kalmeer, JESS” ze stopte: “ Jah wat ??” heel de buurt hoeft het niet te weten. “ JIJ KUSTTE NICK JONAS” ik verzette me een beetje “zoals ik al zei niet heel de buurt” Ze zette zich terug neer. “Hoe was het ?”..” hoe was wat?” ze keek me met grote ogen aan “ Nou je kus met Nick” .. “ Geweldig, fantastisch, geniaal, super” …” Rox, vertel verder ik weet genoeg nu “ xD

We stonden daar nog steeds, Nick grijnsde eens, drukte nog een zoen op mijn mond. Daar gingen we weer, niet dat ik dat erg vond ze, totaal niet, ik kon hier wel een eeuwigheid blijven staan. Totdat ik ineens confetti over me heen voelde en toeters hoorde. Wat had je dan gedacht. Daar stond de rest van de gebroeders Jonas in het bijzonder Kevin en Joe “ LANG ZULLEN ZE LEEVEN LANG ZULLEN ZE LEEVEN IN DE GLORIA IN DE GLOOORIIIAAAAA”. “STOOP STOOOP, héé onze ouders moeten hier NIET van weten snap je NIET” riepen ik en Nick zowat half door elkaar. “Voor wat was dat weer goed??” Ze keken elkaar even aan “Nouw, we hadden nog confetti”…”en het moest er ooit eens van komen”…” Joe bedoel je nu de confetti gooien of Nick en Rox?” Joe gaf Kevin een lap rond zijn oren (zoals in HM) “Auw, dat doet pijn hoor”…” da hoort zo ook, aléé even to the Point, we wisten gewoon dat jullie bij elkaar zouden komen en ja die confetti was gewoon leuk om te doen”. Ik keek hen even aan ‘Jongens jullie zijn echt ongelofelijk, MAAR dit blijft tussen ons hé, beloofd ?” “ok”…”ok” en ze gingen weg. Ik trok Nick mijn (onze eigenlijk) slaapkamer in, dit keer was je zo slim van wel de deur toe te doen. “Nu wonen jullie al een stuk of 2 maand bij ons en ik ben die nog niet gewoon” …” ik woon der al mijn hele leven lang bij en ik ben ze zelfs nog niet gewoon xD” hij kwam dichter en dichter en dichter. “Er hangt confetti in je haar” …” bij jouw ook hoor” en toen zoende we nog eens. Ik hoorde iemand de trap op komen. Vlug duwde ik Nick op het bed en zelf ging ik op mijn bureaustoel zitten.
Mam kwam binnen “ Komen jullie zo direct mee eten” Ik knikte en ze ging door. Ik gaf Nick nog een zoen op zijn mond en trok hem recht “zullen we maar eens gaan eten he?”…” ik denk dat dat het beste is”. We gingen naar beneden, zette ons aan de tafel. “Zo Roxanne, het is precies terug bijgelegd tussen jou en Nick.” …” Ho het is wel meer…” Kevin kromp ineen van de schot die hij kreeg van Nick. Mijn ma merkte het gelukkig niet en ik knikte maar. Er werd verder niets meer gezegd en we aten ons eten verder op.

We hadden dus afgesproken onze relatie geheim te houden aangezien onze moeders der waarschijnlijk toch een stokje voor gingen steken als het wel gebeurde. We hadden de 2 geweldigste weken van de vakantie. Nu was ik al helemaal niet meer weg te slagen bij Nick (als ik dat dan vroeger al wel was xD)

Maar toen was er school, ik was nog nooit met zoveel tegenzin naar school geweest als toen. Alle geluk bracht Nick me elke morgend en kwam hij me elke namiddag terug halen. Waarna ik vlug mijn huiswerk maakte om daarna nog zo veel mogelijk tijd met Nick door te brengen.

Reageer (6)

  • Literature

    Als dit sucken is,,
    weet ik niet hoe mijn quizen zijn hoor!
    Maar die sucken dan echt!

    Ik hou van deze serie_O_
    :Y):Y)Snell Verderr:Y):Y)

    1 decennium geleden
  • VideoGirl

    JEEJJJ!!! XD

    SPR! Iris!

    x

    1 decennium geleden
  • Dazzled

    Super ^^
    Snel verder :Y)
    Loveit<3

    1 decennium geleden
  • Nudity

    Ik hoop dat jullie hem goed vonden?
    IK HOOP DAT JULLIE HEM NET ZO GEWELDIG VONDEN ALS IK WANT ANDERS DOE IK JULLIE WAT AAN!!
    Snel Verder:Y)

    1 decennium geleden
  • IOnlyLoveYou

    Ahw, Nick is So Sweet x3
    Super!
    Je maakt my nog gelukkeger als je SNEL VERDEr Doet xD
    Snél verder Pleazzz_O__O_

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen