Duo


InspIratIeboost !!


xx

“aslje..alsjeblieft vertel het “ ok zo is Jess nu al een hele tijd bezig. Je zit er een beetje mee, want dat is je grootste geheim ever.“ik vertel het tegen niemand, echt waar!”
Je haalt eens diep adem en begint:

Het was zondag en ik zat boven in de badkamer,ma en pa zaten tv te kijken toen de bel ineens ging, pa ging opendoen en ik hoorde hem vanalles zeggen en ineens riep hij ‘that’s amazing, come in,come in’ engels ? Ik vond het wel vreemd dat ik hem engels hoorde praten, ik wist dat hij vroeger (toen hij nog jong was xD) 2 jaar in Amerika bij vrienden had gewoond, maar daar had hij het nooit over.Ach, ik ging het, als ik terug naar beneden ging, wel zien wat er aan de hand was.Ik droogde me verder af, deed mijn pyjama aan en ging uit de badkamer. Ik botste bijna op een jongen, Een jongen? Ik had toch geen broer, ik bekeek hem beter, ow , die kwam me wel heel bekend voor, hij hing namelijk 10* (of meer) in mijn kamer ... Joe Jonas. Ik zat hem even met open mond aan te staren en toen liep ik vlug naar beneden, gooide de deur van de woonkamer open, en zei (riep bijna) tegen ma en pa, ‘wat doet Joe Jonas in onze gang ‘ toen ik naast pa Paul en Denise zag staan en in de zetel Kevin Nick en Frankie zag zitten ‘ ö, droom ik ?’ ik keek met open mond naar mijn ma ‘neen, ze zijn hier echt’ ik keek nog eens van de broers naar mijn ouders en terug ‘ ik geloof dat ik even moet gaan zitten’ ik zette me in de zetel, bedenkend dat ik naast Nick zat, met mijn roze snoopy pyjama aan :p, ‘kan iemand me uitleggen wat hier aan de hand is, waarom mijn idolen naast mij in de zetel zitten?’ je keek je pa aan ‘nou, toen ik voor 2 jaar in Amerika was, logeerde ik heel de tijd bij de ouders van Paul, toen ik terug naar Belgie ging, hebben we nog een aantal jaren contact gehad maar dat verwaterde toen we allebei een gezin kregen, de familie wou even rust en weg zijn van alle pers en toen dacht Paul aan zijnen beste maat en ze zochten ons adres op en kwamen naar hier, dat is het verhaal zowat’.

“Dus uw pa kende al die jaren de enige echte Paul Jonas, de vader van de Jonas Brothers ?” Jess keek me met grote ogen aan.
“Jess, hoe kon mijn vader weten dat hij de vader was van hen, ze hebben contact gehouden tot wij geboren werden’ ‘vertel voort vertel voort !! Je ging verder...

Reageer (3)

  • Nudity

    Jeej!
    snel verder!

    1 decennium geleden
  • IOnlyLoveYou

    <3!!
    SUPER!
    SNEL VERDER héé!!

    1 decennium geleden
  • Dazzled

    Supér ^^
    Snel verder :Y)
    Loveit<3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen