To Crazycatdoglady hahaha. Ehm, ja er komt zeker nog Zayn in! Duurt denk ik nog een aantal hoofdstukken. Misschien rond Chapter 60. Weet ik niet zeker, maar er komt nog spanning en drama bij kijken. Dit is nu alleen nog de opbouw, vanaf dit hoofdstuk komen er ook een aantal tijdsprongen, omdat het anders wel erg langdradig word.
En de clip. JA. OMG. JA. Ik. fuck. wauw. Their best yet, alhoewel Warzone ook goed is. Ik snap alleen de link tussen het lied en de clip niet goed, anyhow. Ik hou op met ratelen, en kunnen jullie lekker lezen. En btw, ik ga Zaterdag een dagje naar LONDON. Awyeah. Oke. have fun met lezen. Love you loads.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (3)

  • JaysBird

    Love it! Keep going love, love it!

    1 decennium geleden
  • stydia

    snel verderr (:

    1 decennium geleden
  • crazycatlady

    zo wie zo is warzone echt een van mijn favoriete nummers en die clip ook(: en ik heb m'n naam vanaf nu veranderd in crazydoglady past meer bij mexD ja die link snap ik ook niet ik bedoel ze zingen over liefde maar de clip helemaal niet...omg ik ga mee in je koffer:D en ik blijf daar tot ik max ontmoet en als hij mij ziet beseft hij dat ik zijn ware ben en dan zijn we gelukkig samen met borisxD maar echt geweldig stukje ze zijn zo lief samen<3 oké ik realiseer me nu gewoon dat crazydoglady beter bij me past jut come on ik ben haast compleet gestoord gek op honden en een lady*ahum* hahaha okay negeer gewoon het meeste en er komt een redelijke reactie uit(: ik ben benieuwd naar de drama:D snel verder xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen