Foto bij 104 Mexx Smith

Ik ben dus die-hard bezig geweest met nog een hoofdstukje, terwijl ik the x factor ekkes terug keek;).
Laatste dagen ben ik trouwens ook kei veel The Voice (met Dannnyyyyyyy (beter bekend als The Voice UK)) terug aant kijken. Nog maar 105 dagen tot het concert!! En nu al kan ik haast niet meer wachten...

Ik met m'n eigenwijsheid om toch het hoofdstuk af te krijgen, ben de hele avond op gebleven (oehh Up All Night (okey, bijna t zelfde)). Iets wat eik niet zo slim is, maar ik heb toch de eerste twee uur vrij morgen.

Ik woon dus in Brabantland en idd ik heb volgende week vakantie. Als het aan mij ligt ga ik die-hard schrijven, maar mijn moeder heeft het idee om zo'n beetje iedere dag ergens heen te gaan (eigenlijk zouden we naar m'n vader gaan in Charlseton (VS), dus dan waren er helemaal geen schrijf mogelijkheden geweest).
Ik ga dus wel zo veel mogelijk schrijven, maar ik kan niets beloven. Bovendien moet ik nog een boekverslag af hebben (dankjewel voor alle hulp daarmee trouwens (en het is oneerlijk om een boekverslag te kopiëren. Daar heb jij dan te veel aan gewerkt:$ en doe ik nix:$).

Een extra hoofdstukje voor vandaag. Gewoon omdat er ruim 200 abo's zijn. En ik eigenlijk stiekem al niet meer kan wachten op wat er komen gaat. Dus bij veel kudo's komt er morgen zo snel mogelijk weer een hoofdstukje;).
Voor alle geniale breinen hiero, ondanks dit saaie stukje zit er zoooooooooooo veel meer in dan je zou denken ;).
Xx Goodnight

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (8)

  • smileforyou

    verder!!! xx

    1 decennium geleden
  • Puellae

    Verder!<3

    1 decennium geleden
  • OrangeRose

    ik heb volgende week wel school maar die week rna ook niexD

    xx

    1 decennium geleden
  • Manonxxx

    Nice,
    Snel verder...
    xx

    1 decennium geleden
  • Niallene

    Hahaha Lou`tje toch!
    Snel verder <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen